من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
منم 2 تا اردک دارم کاظم و هاشم زندگیم روز ب روز بدتر شده از وقتی خریدمش😂
وای اسماشون چه قشنگه🤣🤣🤣
من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
این تابستون یه گربه اومد تو حیاطمون بچه آورد خودش رفت بچهام همش باهاشون سرگرمن بهشون غذا میدن باعث ش ...
ببین همینش چقد برکت براتون اورده
خدا براتون نگه دار😐😂، کاش بجا حیوانات به فکر یتیما باشید سرمایتون برا اونا بزارید نه حیوونی که خدا خدش روزی شو میده 🌱🫣
نویسنده، رمانویس✨📒یک عدد عاشق امریکآ🩵، کتابخونه📚، مت گالا و مد🇺🇸🫀، ﴿حتی زیباترین لبخند ها رو هم عاجز ترین دلها دارند، اینو مرلین مونرو ثابت کرد❤️🩹، تیکه ای از کتابم﴾
داداشمینا هم سگ دارن سگش خیلی خنده داره😂ببین هر کی میره خونشون میشناسه رو دوتا پاهاش یلند میشه دستش ...
خدا نگهدارش باشه
خدا براتون نگه دار😐😂، کاش بجا حیوانات به فکر یتیما باشید سرمایتون برا اونا بزارید نه حیوونی که خ ...
چه ربطی داره من اینارو برای عشق و صفای خودم نگه میدارم مگه چه خرجی دارن
منم 2 تا اردک دارم کاظم و هاشم زندگیم روز ب روز بدتر شده از وقتی خریدمش😂
وای خدا اسماشون فقط😂😂😂😂😂
عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏
چه ربطی داره من اینارو برای عشق و صفای خودم نگه میدارم مگه چه خرجی دارن
خرج و پاکسازی شون راحت نیس، گربه هم گاهی نفرین میکنه و اه اش خیلی بده
نویسنده، رمانویس✨📒یک عدد عاشق امریکآ🩵، کتابخونه📚، مت گالا و مد🇺🇸🫀، ﴿حتی زیباترین لبخند ها رو هم عاجز ترین دلها دارند، اینو مرلین مونرو ثابت کرد❤️🩹، تیکه ای از کتابم﴾