2777
2789
عنوان

زده به سرم خودکشی کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 36 پست
چرا داره درست حسابی نبردی دارو بهش ندادین همینجوری بیخیال سرسری گرفتین بفکرش نیستین وگرنه بچه بموقع ...

نمیاد پیش هیچ دکتری یک بار از ده بار به زور میبرمش همه ی دندون هاش داغونه ولی حریفش نمیشم که ببرم دندون پزشک

هیچی

دکتر بردیش؟

پس اینایی که بچه هاشون سندروم داوون دارن یا مریضی های دیگه دارن  همه برن خود کشی کنن؟

عزیزم میدونم شرایطتت سخته منم از بیرون نشستم دارم نصیحت میکنم ولی  زندگی برای هر کسی یه جاهایی یه سری مشکلات گذاشته  که تو این دنیا روحمون پرورش پیدا کنه و بزرگ بشه 

هر کسی یه مدل 

حالا شاید برا شما سخت تر باشه 

ولی محکومیم که بپذیریم 

زندگی خیلی کوتاهه   اون بچه هم جز شما کیو داره که براش دل بسوزونه   برای رضای خدا تحمل کن 

پیج آشپزی من ashpazi_ba_sayoo( مهتاب اینانلو)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچی

دکتر بردیش؟

پس اینایی که بچه هاشون سندروم داوون دارن یا مریضی های دیگه دارن  همه برن خود کشی کنن؟

عزیزم میدونم شرایطتت سخته منم از بیرون نشستم دارم نصیحت میکنم ولی  زندگی برای هر کسی یه جاهایی یه سری مشکلات گذاشته  که تو این دنیا روحمون پرورش پیدا کنه و بزرگ بشه 

هر کسی یه مدل 

حالا شاید برا شما سخت تر باشه 

ولی محکومیم که بپذیریم 

زندگی خیلی کوتاهه   اون بچه هم جز شما کیو داره که براش دل بسوزونه   برای رضای خدا تحمل کن 

پیج آشپزی من ashpazi_ba_sayoo( مهتاب اینانلو)

نمیاد پیش هیچ دکتری یک بار از ده بار به زور میبرمش همه ی دندون هاش داغونه ولی حریفش نمیشم که ببرم دن ...

وقتی انقدر ضعیفین که زورتون به یک بچه ده ساله نمیرسه که هیچی دیگه بزرگ که شد نتیجش رو میبینین ...

به هر حال اگه بچت برات مهمه خودت تنها برو روانپزشک همه حالت هاشو بهش بگو بزار دارو بده بریز تو غذاش بخوره خودت یه کاری کن حداقل

رو بچه خودت عیب میذاری؟طرف بچه اش هیچی نیست انقدر میبرتش بالا جلو همه

شاید اون بچه قابلیت بالا بردن داره و همه چی را خراب نمی کنه ولی بچه من چی وقتی قاطی میکنه یا یه وسیله میشکنه یا من را کتک میزنه

عزیزم ببخشید مشکا ازخودته بچه ده ساله ات حرف گوش نمیده

دقیقایکماه پیش مراسمی بودم پسر۲۲ساله اش اتیسم داشت الهی بگردم چقد مهربون ودوست داشتنیه اقا .مادرش هم هرچی میگفت یریع میگفت چشم

شاید اون بچه قابلیت بالا بردن داره و همه چی را خراب نمی کنه ولی بچه من چی وقتی قاطی میکنه یا یه وسیل ...

اسمش روشه بچه داره بچگی میکنه یه پسر عمه دارم میگن وقتی بچه بوده خیلی شیطون خیلی اذیت میکرده بقیه رو میزده الان ازدواج کرده بهترین زندگی رو داره طوری بقیه تو خواب شب همچی زندگی نمیبینن