2777
2789

باور کردنی نیست ۲۰ روزه رتبه ها اومده دیشب تراز معدل و رتبه یه سری ها که گویا خونشون رنگین تره بهتر شده جالبه به هرارگانی هم زنگ میزنم میندازن گردن اون یکی حق الناس من به شخصه حلال نیست برشون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همچین چیزی امکان نداره اعصاب خودتونو با اخبار دروغ خورد نکنین

اونایی که افکار و عقایدشون تو ۱۴۰۰ سال پیش مونده با من بحث نکنن؛ چون اون موقع گوشی و نت نبوده، اگه حرفی داری سوار شترت شو و بیا بهم بگو!

به خدا برین کانال سیب ترش و کانالای دیگه انگار یه سریا متفاوت از ما بیچاره هان

عزیزم حرفای کانال سیب ترشو باور میکنی اخه؟😁

اینا الکیه اگه قرار بود تراز و لتبه بعضیا بهتر بشه همون اول این کارو میکردن منتظر نمی موندن بگذره بعد. این دروغارو باور نکن اعصاب خودتم خورد نکن درس بخون که مطمئن منتظر نتیجه بمونی

همچین چیزی امکان نداره اعصاب خودتونو با اخبار دروغ خورد نکنین

به خدا کارنامه هاشون رو همه کانالا گذاشتن انگار شهر هرته هر کی داره همیشه توانمنده حتی تو خوردن حق یک میلیون نفر بچه بدبخت

به خدا کارنامه هاشون رو همه کانالا گذاشتن انگار شهر هرته هر کی داره همیشه توانمنده حتی تو خوردن حق ی ...

خودت داری میگی کانال ها!

بر فرض یکی رتبه ۱۰ هزار بودن آوردن کردن هزار 

پس اون رتبه هزار چی شد؟ اونم رتبه شو تغییر دادن؟ اگه ندادن دو تا رتبه هزار داریم؟

نمیشه اینطوری که آخه... اون موقع رتبه حداقل چند هزار نفر همزمان تغییر می کرد حتی رتبه خود شما هم باید تغییرمی کرد

اونایی که افکار و عقایدشون تو ۱۴۰۰ سال پیش مونده با من بحث نکنن؛ چون اون موقع گوشی و نت نبوده، اگه حرفی داری سوار شترت شو و بیا بهم بگو!

خودت داری میگی کانال ها!بر فرض یکی رتبه ۱۰ هزار بودن آوردن کردن هزار پس اون رتبه هزار چی شد؟ اونم رت ...

نه خب مال اونا عوض شده اونا که نمی‌خوان علنی همه بفهمن و مال ما هم تغییر. کنه دو تا هزار باشه تهش یه بدبخت لب مرزی قبول نمیشه سر دلایل نامعلوم اینا

رتبم ۱۶۰۰ منطقه ۲ شده و ۳۴۰۰ کشوری چرا منتظر بمونم؟

اخه همچین گفتی حق ما خورده شده فکر کردم اونقدر رتبت بد شده که نمیتونی دانشگاه بری

عزیز من تو حق خودتو گرفتی بهترین رتبه هم اوردی پس بیخیال اینکه بقیه درمورد بقیه چی میگن. نصف حرفایی که میزنن هم دروغه پشت سر رتبه یکم حرف زیاد میزنن حتی نباید باور کنیم

اخه همچین گفتی حق ما خورده شده فکر کردم اونقدر رتبت بد شده که نمیتونی دانشگاه بریعزیز من تو حق خودتو ...

انشالله خدا بزرگه من قبول بشم قطعی بشه خیالم راحت بشه انشالله ممنونم 

انشالله خدا بزرگه من قبول بشم قطعی بشه خیالم راحت بشه انشالله ممنونم

پزشکی رو که قطعی قبولی. دندون هم انشالله. اگر چیز دیگه ای میخوای هم من نمیدونم حقیقتا

نگران نباش و موفق باشی

پزشکی رو که قطعی قبولی. دندون هم انشالله. اگر چیز دیگه ای میخوای هم من نمیدونم حقیقتانگران نباش و مو ...

نه همون پزشکی کرمانشاه روزانه نیمسال اول بده کافیه و راضیم شکر خدا بومی ام

2827

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

عمل بینی

krjxjisks | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز