2777
2789
عنوان

شما باشید تو مهمونیا چه میوه ای رو بر میدارید

| مشاهده متن کامل بحث + 2735 بازدید | 149 پست
اگه موز برداریم یه وقت نمیگن موز ندیده اس؟

من مهمون میاد اگرم موز برندارن میزارم تو بشقابشون چون موز فقط روز اول خوبه بعد میمونه سیاه میشه 

میگم بخورن تموم بشه 

اگرم مهمونام خودمونی باشن اگر نخورن موقع رفتن میزارم که ببرن

پیج آشپزی من ashpazi_ba_sayoo( مهتاب اینانلو)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیار موقع خوردن صدا میده اصلا برنمیدارم 

هرکدوم که تو ظرف میوه نزدیکتر بود و خوردنش راحتتر بود همونو برمیدارم 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

اون برا زمانی بود ک موز میوه ی لاکچری و گرونی بود الان با سیب زمینی هم قیمتع😂من چیزی برمیدارم ک پوست گرفتنش اسون باشع و راحت بشه ریزش کرد و خوردش کرد

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده.💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

من کلا موز دوستندارم اکثرا سیب یا خیار برمیدارم.زمستونا نارنگی پرتقال اینا

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
شوهر منم خیلی راحته میگه یه بار تو جلسه یک مهم بودم میوه گذاشته بودن اونم بخورهآخر جلسه بشقابش پر پو ...

شوهر منم همینه اصلا رودربایستی با احدی نداره😂😂😂😂

پیج آشپزی من ashpazi_ba_sayoo( مهتاب اینانلو)