2777
2789
عنوان

به خواستگارم گفتم زمان میخام

316 بازدید | 34 پست

ازش خوشم اومده با معیار های من اوکی هس ولی من میخام درس بخونم دانشگاه رفتن بعد ازدواج سخته از طرفی هم مورد خوبیه نمیخام بپره

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 درخواست دوستی میدی از هر تاپیکی منو دیدی همونجا علت درخواستتم بگو🧡 اگه تو یه بحثی جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوب عقد بکن عقدی باشین بعد درستو بخوان بعد درستش عروسی کنید دیگه

یا علی با دستان پر مهرت برایم آغوش پدریت را باز کن تا با خیالی آسوده جای گیرم در آغوشت جان دهم برای لحن پدارنه ات یا فاطمه الزهرا برایم مادری کن آنگونه که زینب و حسین حسن را با گلپر سرخ گون عشق مادرانه ات پرورش دادی مرا هم چون فرزندان خود دوست بدار و روزی من را هم از دیبای  رنگین ات بفرست

خب هم خر میخوای هم خرمارو

خب زمانبندی اشتباهه چی میشد مثلا ایشون بعد تحصیلم میومد😂

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 درخواست دوستی میدی از هر تاپیکی منو دیدی همونجا علت درخواستتم بگو🧡 اگه تو یه بحثی جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

من که تا درسم تموم نشده حتی با خواستگار یه کلمه

حرفم نمیزنم. مامانم پیشاپیش رد میکنه😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

فقط اینوبگم که فکر نکن خواستگار خوب همیشه هست !

اگه موقعیتش خوبه و پسندت هست باهاش صحبت کن

بگو من میخوام درس بخونم پیشرفت کنم دیر تر بچه دار بشم چون تمرکزم رو خودمه

اگه مشکلی نداشت و اوکی بود بله بده

میشه ازدواج کردو درسم خوند چه مشکلی داره

چیش سخته؟اگ درس خوندن و ازدواجه ی چیزیولی دانشگاه رفتن و ازدواج چیش سخته؟برا پسراش میگی؟😐من بچه دار ...

خب امسال میخام دوباره بخونم که قبول شم حالا دانشگاه قبول سخته ولی شدنیه ولی این یه سال چطور بگم صبر کنه

کار خوبی میکنی 

پرید هم فدا سرت 

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

خوب عقد بکن عقدی باشین بعد درستو بخوان بعد درستش عروسی کنید دیگه

تو عقد میشه کنکور داد یعنی؟ 

هم کلاسی ارشد من یه خانم ۴۰ ساله با دو تا بچه و همسر تنبل و یه مادر بیمار بود 

نمره اول کلاس هم شد

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40