2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دو نفر رو میخواستم طرفم هم راضی بود😍🤣خونوادم راضی نبودن منو بدن ب اونا هر کاری ک میدونی درسته انجام بده

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

عیب نداره یاد میگیری که مسائل زن و شوهری رو به بقیه مخصوصا خانواده نگی

مامانم الان میگه طلاق بگیرم نامزدمم همیشه زنگ میزد و الان دیگه سراغم نیومد حتی دیشبم عروسی دعوت بود نیومد بابامم زنگ زد گفت بیا گفت کار دارم من بدجور بهش فحاشی کردم 

اگر مامانت درست میگفته ک کار خوبی کردی اگر حق با مامانت نبوده اشتباه کردی چون همه مادرها خوب نیستن یکی از اقوام نزدیک شوهری داشت ماه از همه نظر اخلاق ثروت تیپ و قیافه اونقدر مادرش بی دلیل زیر گوشش خوند از شوهر ب اون خوبی زده شد طلاق گرفت آخرش با یک معتاد اذواج کرد

مامانم الان میگه طلاق بگیرم نامزدمم همیشه زنگ میزد و الان دیگه سراغم نیومد حتی دیشبم عروسی دعوت بود ...

خب دلیلش چیه مشکلتون برای چیه

خیلی حریر بیتحمل هستم؛ با شما پوستکلفتها و گستاخها دووم نمیارم، پژمرده میشم، میمیرم.

آخه الان اگه سراغ بگیرم نامزدم خیلی پرو میشه چون دیشب بابام زنگ زد برای عروسی گفت بیا نیومد

پرو می شه؟🤦🏻‍♀️😁اگر بگی ببخشید من فحش کشیدمت😐؟اونی که باید معذرت خواهی کنه تویی بابات چی کارس؟از دست پدرت که ناراحت نیس که از تو ناراحته

درخواست بدید قبول می کنم...ولی لطفا مزاحمت ایجاد نکنین...برا خودتون می گم...و اگر نه من که فحش می دم می رم🤷🏻♀️