2777
2789
عنوان

برای زیر‌ لفظی عروس این خوبه ❌عکسسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 55 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

قشنگه

همینم الان کلی قیمتش میشه طلا گرونه دامادهای بدبخت چکار کنن

من دیرو 1.4 گرم طلا گرفتم 16 میلیون اونقدر بی ریخت و سبکه فقط صرف پس انداز گرفتم 

وزن شروع: 72کیلوگرم وزن هدف : 57کیلوگرم هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم) هدف 5: 62 کیلوگرم هدف 6: 60 کیلوگرم هدف7: 58 کیلوگرم

عااااالیه ظریف و قشنگ

افرین بهت ک درک میکنی شرایط رو همینجوری ادامه بده گلم هیچوقت زندگیتو واسه حرفای دیگران ک آی باید ۱۰۰ میلیارد طلا بیارن خراب نکن 

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

قشنگه

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

اینا میگی قشنگن

معمولا نیم ست یا انگشتر میارن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

قشنگههمینم الان کلی قیمتش میشه طلا گرونه دامادهای بدبخت چکار کننمن دیرو 1.4 گرم طلا گرفتم 16 میلیون ...

شوخییییی نکن وااای😱

من دوتا انگشتر ۱.۵ دارم ینی اتقدر شدن وای

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

اینا میگی قشنگنمعمولا نیم ست یا انگشتر میارن

انگشتر که جداست 

ولی ما رسم داریم نیم ست میدن 

حالا من گفتم اینجوری باشه

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

مگه واسه زیر لفظی سرویس میدن؟

معمولا دیدم دستبند یا گوشواره بوده

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)