2777
2789

همسرم منو تو بعضی از لحاظ ها به شدت محدود میکنه ...مثلا استفاده از اینترنت یا باشگاه رفتن یا استفاده از سوشیال مدیا 

....حجاب بااینکه درسته و.....و خوب رو رفتو آمد بیرون رفتن و...زیاد حساس نیس ....درکل بگم یه حس کنترل گری داره و منو بچه فرض میکنه مثه رابطه پدر فرزندی .....از وقتی اومدیم خونه خودمون حدود۴/۵ سال کم کم بیشتر شد ...‌به نظرتون با ادامه تحصیل و شاغل شدن من این رفتارش ازبین میره ؟؟ من فقط به این امید دارم ادامه میدم تا بعد ها با خودم نگم شاید بهتر میشد وقتی استقلال منو میدید ....یا به نظرتون بی فایده هس ؟ اگه تجربه ای داشتین یا دیدید بگین پیشاپیش ممنونم 🙏

منم دوساله ازدواج کردم اومدم خونه خودم . همسر من حتی هنوز اجازه نیمده تنها برم بیرون همیشه میگه خواهرت یا خواهرم کنارت باشه . یا خودش میبره خرید و بیرون . رو اینترنت نه حساس نیس اینستا نه خودش داره نه من کلا حذف کردیم . رو حجاب چرا حساسه چادری هستم و خیلی رو ارایش حساسه ولی من همیشه میکنم و زیاد اهمیت نمیدم چوم دیگه لباسم رو اجازه دارم طبق سلیقه ی خودم بپوشم 

بنظرم بمرور بهتر میشه تو اطرافیان دیدم

متاهل و متعهد 🤍💍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظر من پول ب زن قدرت میده درقابل مرد اگ بهش متکی باشی برای خرجی روزمره شخصی خودت واقعا اذیت میشی

درسته بیشتر از لحاط مادی هم که نباشه از لحاط حضور در اجتماع فک میکنم تاثیر داره

ببین این مدل رفتارا تا وقتی خود مرد نخواد با هیچ موضوع دیگه درست بشو نیست

حالا زمان بگذره 

حالا بچه دار بشم

حالا مخالفت کنم 

حالا برم سرکار 

خیر فقط خود مرد باید بخواد 

شوهر خواهر من فوق‌العاده شکاک بود وقتی دید زندگیش داره میپاشه و زنش داره ازش دور میشه کم کم کنار گذاشت 

ولی کسی هم هست که کلا زنشو طلاق میده ولی رفتارش رو عوض نمیکنه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

منم دوساله ازدواج کردم اومدم خونه خودم . همسر من حتی هنوز اجازه نیمده تنها برم بیرون همیشه میگه خواه ...

من وهمسرمم اینستا نداریم ولی من دوست دارم داشته باشم ...این حس بچه پنداری آدم خیلی اذیت میکنه ...من قبلا ۱۸ یا ۱۹ بودم زیاد برام مهم نبود اما حالا که چندین سااال میگذره چون بزرگتر شدم حس بدی دارم از این محدود کردنها

ببین این مدل رفتارا تا وقتی خود مرد نخواد با هیچ موضوع دیگه درست بشو نیستحالا زمان بگذره حالا بچه دا ...

این از جانب من شکی نداره 😅 ببخشید فک میکنه من نمیفهممم قراره دیگران از راه بدرم کنن 

این از جانب من شکی نداره 😅 ببخشید فک میکنه من نمیفهممم قراره دیگران از راه بدرم کنن

کلا میگم مردا یه رفتاری اگه دارن تا خودشون تصمیم به کنار گذاشتنش نکنن هیچ موضوعی نمیتونه وادارشون کنه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

منم شوهرم یکم حساسه گاهی وقتا زیادی هم حساس میشه. 

رو رفت امد با دوست...خط قرمزشه چی بشه دیگه بزاره برم .

اما شاغلم و از لحاظ مالی استقلال دارم.

بستگی داره به شخصیت طرف .وگرنه به نظرم شاغل بودنمون دلیل نمیشه طرف مقابل اصلا حساس نباشه 

این نظر منه شاید همسرشما با همسرمن متفاوت باشه که قطعا هست

منم شوهرم یکم حساسه گاهی وقتا زیادی هم حساس میشه. رو رفت امد با دوست...خط قرمزشه چی بشه دیگه بزاره ب ...

ازاول شاغل بودین یا بعدها تو زندگی مشترک شاغل شدین ولی به نظرم تاثیر داره تا حدودی درسته ؟

ازاول شاغل بودین یا بعدها تو زندگی مشترک شاغل شدین ولی به نظرم تاثیر داره تا حدودی درسته ؟

از اول شاغل بودم 

خب با خانمی که کلا داخل خونس خیلی فرق میکنه نمیشه منکر شد 

الانم چون بخاطر شرایطم سرکار نمیرم کاملا خونه نشین شدم ناخودآگاه برای سر خیابان رفتن هم باید خبر بدم

از اول شاغل بودم خب با خانمی که کلا داخل خونس خیلی فرق میکنه نمیشه منکر شد الانم چون بخاطر شرایطم سر ...

درسته منم منظورم همینه ....کسی که شاغل هس رو نمیشه ببخشید بچه فرض کرد ...و این استقلال خودش رو تو خیلی جاها از زندکی نشون میده ...مثال قشنگی زدین