2777
2789
عنوان

مادرشوهرم زنگ زد مامانم

99459 بازدید | 1284 پست

دعوتمون کردن برا شام.بار اولی هست که میرم خونشون مامانم میگه باید مادرش بهت طلا هدیه بده.شما موقع پاگشا هدیه چی بهتون دادن؟

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گوشی خریدن برام

شب پا گشا بهتون دادن؟ما هنوز عقد رسمی کردیم فقط نشونیم

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

آره هدیه میدن

طلا؟

شب پا گشا بهتون دادن؟ما هنوز عقد رسمی کردیم فقط نشونیم

آره ما هم عقد نبودیم فقط صیغه محرمیت خونده بودیم و بله برون گرفته بودیم بعدش دعوت کردن 

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

ب مامانت بگو سخت نگیر طلا گرمی ۹تومنوالا جوونا مگر چی دارن

مادرش از طرف خودش باید هدیه بده.مامانم خودش به عروس ها داده البته ما بعد عقد پاگشا کردیم

من هنوز عقد نکردم نشونم

2790
2778
2791
2779
2792