2777
2789
عنوان

خانوما وارد به گوشی و گوگل

117 بازدید | 18 پست

میدونید چرا وقتی هیستوری رو پاک میکنم بازم سرچ هایی که زدم میاد؟ من حساسم کلا این میاد رو مخ آدمه 

کلا همه رو پاک میکنم بازم میاد چی سرچ کردم 

کجا میشه کلا پاک کرد

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از تنظیمات مرور گر پاک میکنید؟

آره از همونجا پاک میکنم بازم هست 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

یادم نمیاد چندسال پیش یکاری کردم کلا سرچ هام نمیومد.یعنی اصلا نیاز به پاک کردن نداشت

کاش یادت بود🥲

باید مدت زمانی که پاک می‌کنه رو تغییر بدید. اگر میخواید کلا پاک بشه بذارید روی گزینه‌ی all time

دقیقا روی همونه 

از ابتدا تا الان زدم 

پاک میشه هیستوری

باز میام یه چیزی سرچ کنم قبلیا میاد با اینکه از اونجا پاک شده 

از تنظیمات مرور گر پاک میکنید؟

منظورتون همین سه نقطه بالا سمت چپ و پاک کردن داده هاست دیگه ؟

سابقه گوگلت رو حذف کن

بعد وارد تنظیمات گوگلت شو

برو قسمت حریم خصوصی

و پیشنهادهای جستجو و سایت رو خاموش کن

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

من کلا سرچ کردنم مخصوصاً نی نی سایتم رو که کسی متوجه نشه میام برگه ناشناس باز میکنم

آخه همیشه که نمیشه ناشناس باز کرد .حالا اینا هم چیزی نیست ولی پاک نمیشه خیلی تو مخه لعنت بر ocd

بروتوگوگل رو اون حالت پروفایل هست بالا سمت چپ بزن رو اون برو تو قسمت سابقه جستجوها...حذف رو بزن و بعد حذف همه زمان هارو بزن و تایید کن...بعد برو تو کروم اونجاهم بالا سمت چپ سه نقطه رو بزن سابقه روبزن بالا سمت راست پاک کردن جستجوها هست کامل پاک کن‌...تو گوگل هم "فعالیت هایم"رو سرچ کن هرچی سرچ کردی اونجا هم هست اونم پاک کن

هرچی میدونستمو گفتم😅