2777
2789
عنوان

خانوما وارد به گوشی و گوگل

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 18 پست
سابقه گوگلت رو حذف کنبعد وارد تنظیمات گوگلت شوبرو قسمت حریم خصوصیو پیشنهادهای جستجو و سایت رو خاموش ...

آخه مشکلم پیشنهاد نیست اتفاقا خوبه گاهی لازم نیست کل اسم سایت تایپ کنی قبلاً اینجوری نبود نمی‌دونم چش شده بازم قبلیا میاد 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بروتوگوگل رو اون حالت پروفایل هست بالا سمت چپ بزن رو اون برو تو قسمت سابقه جستجوها...حذف رو بزن و بع ...

باشه انجام میدم دستت درد نکنه ان شاالله بشه🥲😅♥️

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخه مشکلم پیشنهاد نیست اتفاقا خوبه گاهی لازم نیست کل اسم سایت تایپ کنی قبلاً اینجوری نبود نمی‌دونم چ ...

مطمئنی کل سابقه‌ی مرورت رو حذف کردی؟

البته محدوده زمانی داره( ۲۴ ساعت گذشته، ۷ روز گذشته، ۴ هفته گذشته، همه زمان ها)

اگه میخوای کل سرچ‌هایی که کردی حذف بشن، "همه زمان‌ها" رو انتخاب کن

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

مطمئنی کل سابقه‌ی مرورت رو حذف کردی؟البته محدوده زمانی داره( ۲۴ ساعت گذشته، ۷ روز گذشته، ۴ هفته گذشت ...

آره همشو انتخاب کرده بودم 

آخرشم نمی‌دونم چیکار کردم پاک شد😂