2777
2789

خب امشب سایت ملکوته و خیلی خلوته😂

میخوام یه بحث خوب باز کنم راجع بههههه

آراستگی و باکلاسی!

هر چی میدونین بگین بقیه هم استفاده کنن

اول خودم

خود خزانیم و دم از شوق بهاران می‌زنیم...🤎برام دعا کنین ، دعا کنین موفق بشم ، این دختر داره برای آرزوهاش تلاش میکنه🥲🤎

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکی از راز های زیبایی و باکلاس بودن از نظر من آراستگیه!

آراستگی به این معنی نیست که چیزای گرون و... داشته باشیم

همون لباس هارو اتو بزنیم و خوااااهشا تو این هوای گرم حتما بعد هربار بیرون رفتم بشوریمشون که بوی عرق ندن!

صورت خیییلی تو زیبایی و آراستگی تاثیر داره

قرار نیست همیشه میکاپ داشته باشیم و...

اما پوست سالم و هیدراته ، بدون جوش ، صاف و موهای سالم خیلی تو آراستگی تاثیر داره

خود خزانیم و دم از شوق بهاران می‌زنیم...🤎برام دعا کنین ، دعا کنین موفق بشم ، این دختر داره برای آرزوهاش تلاش میکنه🥲🤎

چی بگیم الان

هر چی میدونی

ترفندا و...

که باعث زیبایی و با کلاسی میشن

مهمترین نکته به نظر من اینه که آدم خودش باشه

چه کسایی که ادایی و لوس رفتار می‌کنن چه اونایی که فاز پسرونه برمی‌دارن برای متفاوت بودن به یک اندازه توخالی هستن. بقیه هم متوجه این موضوع میشن

و بوی خوب

بوی خوب خیلی مهمه

حتی اگه عطر نمیزنیم حداقل بوی عرق ندیم

دو تا ادکلنی که من خیلی دوسشون دارم و بوی تمیزی و خنکی میدن یکیش لالیک لاموره اون یکی اکلت

کسی هم اگه رایحه شیرین دوست داره گوچی فلورا

مهمترین نکته به نظر من اینه که آدم خودش باشهچه کسایی که ادایی و لوس رفتار می‌کنن چه اونایی که فاز پس ...

دقیقا

ادا اطوار خیلی نتیجه عکس میده

از قدیم گفتن طبل تو خالی صداش بیشتره

هر چی میدونیترفندا و...که باعث زیبایی و با کلاسی میشن

تو ظاهر اگر کسی رو باکلاس میدونم این ویژگی هارو داره 

سالمه ، یعنی موهای سالم ، پوست سالم ، دندون های سالم و تمیز ، لباس های ساده و اتو کشیده ، عطر یا ادکلن با رایحه ملایم . کفش تمیز 

صحبت کردنشم قاطعانه و آروم 

کلا باکلاسی رو تو سالم بودن و تمیز و مرتب بودن میدونم 

ادم باکلاس خب هم تو ظاهر هم تو رفتار متفاوته

روتین خودشو داره چه برا پوستش ومو چه برا زندگیش

تا ازش نظر نخواستن جایی صحبت نمیکنه ،مودبانه صحبت میکنه لبخند داره و خیلی چیزا