مرنازی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 63 عنوان انتقال جنین و داشتن علائم پریودی 177 بازدید | 15 پست روز هشتم انتقال جنینم دوتا جنین گرید بی و یه دونه گرید آ برام انتقال دادن همه علائم پریودی ماهای قبل رو دارم حتی احساس گرسنگی و میل ب شیرینیانتقال قبلی هم همینطوری بودم منفی شدم😞 الهی آن ده که آن به 1404/06/23 | 20:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghanarisham عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 368 هیچی نمیشه عزیزم شما داری ب خودت تلقین میکنی من خودم تو دوتا بارداری هام تموم نشونه های پریودی و داشتم دل درد.کمردرد و ....توکلت ب خدا باشه .ب خدا ایمان داشته باش بدون شک .مطمئنم ک ازمایشت مثبت میشه😍 بیخیال همه ی دنیا.سلامتی بزرگترین ثروت دنیاست.خدایا شکرت🤲🤍🌈
مرنازی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 63 کجا انجام دادی دولتی یا خصوصیهزینت چقدر شد عزیزم شیراز بیمارستان مادر کودک هزینه ها چون از دو سال پیشه خیلی تغییر کرده الهی آن ده که آن به
مرنازی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 63 الان کامل استراحت کن اصلا بلند نشوهیچ کاری انجام نده خونه مامانمم والا روم نمیشه تو روش نگاه کنم فقط، میخورم میخوابم یکم راه میرم الهی آن ده که آن به
زهرا۸۴۲۸۹۶ عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 5312 عزیزم شیراز بیمارستان مادر کودک هزینه ها چون از دو سال پیشه خیلی تغییر کرده فقط استراحت کناگه شیاف هم داده بزن
زهرا۸۴۲۸۹۶ عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 5312 خونه مامانمم والا روم نمیشه تو روش نگاه کنم فقط، میخورم میخوابم یکم راه میرم عیب نداره بروبمون توی اتاق فقط بخواب
مرنازی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 63 هیچی نمیشه عزیزم شما داری ب خودت تلقین میکنی من خودم تو دوتا بارداری هام تموم نشونه های پریودی و داش ... وایییی ممنونم از دلگریمتون مرسی از انرژی مثبتی ک دادید🥺 الهی آن ده که آن به
مرنازی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 63 فقط استراحت کناگه شیاف هم داده بزن امپول دارم و قرص شیاف ندارم گلم الهی آن ده که آن به
مرنازی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 63 عیب نداره بروبمون توی اتاق فقط بخواب الان تو اتاق رو تخت خوابیدم 😄 الهی آن ده که آن به
مرنازی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 63 ولی حسم بهم میگه بارداری وااااااییییی چشمام اشکی شددددد🥺😍خدا از زبونتون بشنوه🙏🏻 الهی آن ده که آن به
ghanarisham عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 368 وایییی ممنونم از دلگریمتون مرسی از انرژی مثبتی ک دادید🥺 سلام عزیزم خوبی؟چ خبرا انشاءالله ک خوش خبری مرنازی جان! بیخیال همه ی دنیا.سلامتی بزرگترین ثروت دنیاست.خدایا شکرت🤲🤍🌈