2777
2789
عنوان

خانوما باردارم ولی کاهش وزن دارم

393 بازدید | 24 پست

5 هفتمه میدونم بچه الان اصلا وزنی نداره ولی تعجبم اینه که خیلی جدیدا خورد و خوراکم زیاد شده ، از هفته پیش تا الان ، اول 70.5 بودم الان شدم 65.9 ... بنظرتون خطرناکه ؟ یا یه کاهش وزن ساده س ؟
 کسی مثل من بوده ؟

فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای  🌙 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۸سالته؟؟؟

بله

فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای  🌙 

اسی در رابطه با تاپیک پربازدیدت متاسفم ک همه پریدن ب مادرشوهرت و حس میکنم بعدها کاری ک باهاش کردی باهات میکنن و بچه ت ازت بریده میشه

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

اسی در رابطه با تاپیک پربازدیدت متاسفم ک همه پریدن ب مادرشوهرت و حس میکنم بعدها کاری ک باهاش کردی با ...

وای تو دیگه چجور آدمی هستی اسی بارداره حق الناس گردنده بچه تو شکمش داره هی میری رو اعصایش از خدا بترس

یه مامان  آینده که قراره به زودی باردار بشم🫄🏻👌😍

وای تو دیگه چجور آدمی هستی اسی بارداره حق الناس گردنده بچه تو شکمش داره هی میری رو اعصایش از خدا بتر ...

دقیقا انقدر اعصابم خورد شد از اینجور کامنتا که حد نداشت البته فقط ایشون نبود خیلیای دیگه هم هستن . هیچکس جای من نبود وقتی شوهرم تو دوران نامزدی و قبل از عقد بخاطر مادرش و جلو مادرش خابوند تو گوشم یا هیچکس جای من نبود وقتی مادرش پرش میکرد میفتاد سرم ، محدودم میکرد ... برا همینه که قضاوت میشم و البته مهمم نیست اینجور کامنتارو اصن جواب نمیدم

دقیقا انقدر اعصابم خورد شد از اینجور کامنتا که حد نداشت البته فقط ایشون نبود خیلیای دیگه هم هستن . ه ...

دقیقا کاربرایی مث تو ک فقط دنبال ترحم هستن تهش یا فیک دراومدن یا خودخواه کسی ک از نظر عقلی سالم باشه نمیاد زندگیشو بریزه کف سایت ضمنا تبادل نظر همه هستن میخوای باهات هم نظر باشن بگو ک بقیه نیان

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

گمشو بابا بیا اینم جایز خودشیرینیت💩سایتم ارث باباتونه نکنه توقع داره همه هم نظزش باشن بره پیش خانوا ...

من غذای تو رو نمیخورم بی تربیت معلومه تو محیط خانوادگی ناجوری بزرگ شدی

گمشو بابا بیا اینم جایز خودشیرینیت💩سایتم ارث باباتونه نکنه توقع داره همه هم نظزش باشن بره پیش خانوا ...

من غذای تو رو نمیخورم بی تربیت معلومه تو محیط خانوادگی ناجوری بزرگ شدی

دقیقا کاربرایی مث تو ک فقط دنبال ترحم هستن تهش یا فیک دراومدن یا خودخواه کسی ک از نظر عقلی سالم باشه ...

اره بابا گزارش بزن به پست هاش تا تعلیق بشه 

دقیقا انقدر اعصابم خورد شد از اینجور کامنتا که حد نداشت البته فقط ایشون نبود خیلیای دیگه هم هستن . ه ...

طرف دوقطبیه تو زندگی شخصی بخاطر تولد جد ما شیرینی میده به همسایه هاش اونوقت تو مجازی میاد تروما ها و خودخوری هاش رو با فحاشی سر امثال من و تو خالی میکنه 

طرف دوقطبیه تو زندگی شخصی بخاطر تولد جد ما شیرینی میده به همسایه هاش اونوقت تو مجازی میاد تروما ها و ...

@niniyar‍ 

لطفا رسیدگی کنین این کاربر بیخودی باعث دعوا شد بین صحبت من و استارتر و توهین میکنه، نمیدونستیم اماما و معصومینم اینا صاحب شدن غیرسایت