2777
2789
عنوان

پول پیش مستاجر رو دوماهه پرداخت کردم میگه بلند نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 21 پست
میخواستم ازش امضای توافق برای فسخ بگیرم که انگار اشتباه بزرگی کردم ،تو صورتم می‌خنده میگه پول دارما ...

بابای من یک مستاجر اورد تازه گفتن خانواده ایم بعدش فهمیدیم یک پدروپسرخلافکاران ببین یک طوری شد که رییس کلانتری اونجا خودش اومد نامه نوشت براقاضی ولی گفتن نمیشه کاریش کرد ازاخر پیرمرده خودش دلش سوخت باخواهش والتماس گورش روگم کرد

ببخشید میگم با عرض احترامخطاب به همه : اگر به پول اجاره نیاز ندارید صد سال ملکتون رو‌ اجاره ندید بزا ...

امکان ندارد دیگه اجاره بدم ،خیلی اذیتم کرده ،من جای نوه ش هستم ولی بارها بهم فحش بد داده ،ماه اول گفت دامادم تصادف کرده تو کما هست پول نداده ماه بعد گفت نوه ام تصادف کرده و تو کما هست پول نداده ماه بعد گفت دامادش فوت کرده ماه بعدش گفت نوه ش فوت کرده ماه بعد گفت مراسم چهل ایناست ،من حتی گریه هم کردم ،ماه بعد گفت دخترش زگیل تناسلی گرفته و سرطان رحم گرفته بازم گفتم ایراد نداره ،ماه بعد گفت برای دخترم چهارتا لاستیک نو خریدم پول ندارم دیگه ناراحت شدم گفتم منم به خدا وام دارم گفت ببخشیدا وام شما به من ربطی ندارد گفتم ولی شرایط شما به من ربط داشت !؟ بعد بهم گفت خفه شو کصافت بیشعور و گوشی و قطع کرد

الهی مرا آن ده که آن به ... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امکان ندارد دیگه اجاره بدم ،خیلی اذیتم کرده ،من جای نوه ش هستم ولی بارها بهم فحش بد داده ،ماه اول گف ...

بسپاریدش به خدا

ناراحت شدم برای چنین اتفاقی هابی که به سرتون اومده

دیمه مستأجران عین قدیم نیستن

خیلی هاشون پرو شدن

مفت میخان خونه رو

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

مامانم ی مستاجر داشت خونه رو ب گند کشیده بود.‌معلوم‌نبود چی کشیده بود ک تمام دیوارا دوده سیاه گرفته ...

اون دیگه چقدر پست فطرت بوده 

اون دیگه چقدر پست فطرت بوده

خیلی عوضی بود.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
بابای من یک مستاجر اورد تازه گفتن خانواده ایم بعدش فهمیدیم یک پدروپسرخلافکاران ببین یک طوری شد که ری ...

کاش میشد از مستأجران قبلش یه سوپیشسنه گرفت به خدا ،من به معنای واقعی کلمه اذیت شدم 

بسپاریدش به خداناراحت شدم برای چنین اتفاقی هابی که به سرتون اومدهدیمه مستأجران عین قدیم نیستنخیلی ها ...

درسته یه جوری سپردمش به خدا که خودم ترسیدم ،ایشالا خدا جوابشو بده جوری که بیاد ازم حلالیت بطلبه