2777
2789

چهار ماهه اجاره نداده 

قبض آب برق گاز نمی‌ده

کولر رو با پا زد شکوند تعمیرکار زنگ زده بهم گفته ،گفت میام شهادت هم میدم .

چون تمدید قرارداد یه شاهد داشت گفتم تخلیه فوری نمیتونی درخواست بدی 

حکم تخلیه رو درخواست کردم ،جلسه تو شورای حل اختلاف تشکیل شد و عدم سازش خورد  ، سابقه شو درآوردن دیدن طرف سابقه داره 

کسی می‌دونه روند ارسال پرونده از شورای حل اختلاف به دادگاه صلح چند روزه ؟ برام پیام اومده به دادگاه صالح ارسال شد ولی پیام دیگه ای نیومده ،من باید مراجعه کنم ؟ 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید میگم با عرض احترام

خطاب به همه : اگر به پول اجاره نیاز ندارید صد سال ملکتون رو‌ اجاره ندید بزارید خالی بمونه بهتره

طبق تجربه من و تمام دوستان در این خصوص

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

ما هم یه مستاجر داریم گفتیم تا سر ماه باید بری میگه نمیتونید وسایلام بریزید بیرون 

اینقدر کثیفه خونه نوساز دادیم تحویل خرابه شده

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

خسارتت رو از پول پیش برداشتی دیگه؟؟

چ پررو شدن بعضی مستاجرا

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
چرا قبل از تخلیه بهش پول دادی؟بعضیا چقدر بی وجدانن

گفت می‌خوام بلند بشم دنبال خونه بگردم پول پیش رو بده ،بهش دادم ازش امضا گرفتم که قرارداد فسخ شده و تاریخ فلان بلند میشم 

حالتچراپولش رودادی ساده

میخواستم ازش امضای توافق برای فسخ بگیرم که انگار اشتباه بزرگی کردم ،تو صورتم می‌خنده میگه پول دارما ولی نمیدم به پیرمرد بداخلاق بی تربیته

ببخشید میگم با عرض احترامخطاب به همه : اگر به پول اجاره نیاز ندارید صد سال ملکتون رو‌ اجاره ندید بزا ...

بنظر منم کلا ادم ملک نخره بتونه پولش رو جای دیگه سرمایه گذاری کنه خیلی خیلی بهتره

ببخشید میگم با عرض احترامخطاب به همه : اگر به پول اجاره نیاز ندارید صد سال ملکتون رو‌ اجاره ندید بزا ...

مامانم ی مستاجر داشت خونه رو ب گند کشیده بود.‌معلوم‌نبود چی کشیده بود ک تمام دیوارا دوده سیاه گرفته بود و با بوی بد ک اصلا نمیرفت.آیفون رو خراب کرده بود و ی سری وسایل خونه ک مال مامانم بود رو با خودش برده بود. مامانمم پول پیششو کامل نداد. اینقد عوضی بود ک زنگ میزد ب بابام و پشت سر مامانم چرت و پرت میگفت و بابا مامانمو با هم درگیر میکرد و از این طریق میخاست مامانمو تحت فشار بذاره پولشو کامل بگیره

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
بنظر منم کلا ادم ملک نخره بتونه پولش رو جای دیگه سرمایه گذاری کنه خیلی خیلی بهتره

من جدا از سرمایه گذاری روی طلا ، ملک خریدم برای وقتی که میخام ازدواج کنم

ملک هم عالیه البته برای بلند مدت

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

مامانم ی مستاجر داشت خونه رو ب گند کشیده بود.‌معلوم‌نبود چی کشیده بود ک تمام دیوارا دوده سیاه گرفته ...

متاسفم واقعا برای چنین موضوع پیش اومده

من شده باشه گاهی کم آوردم ولی ملکمو خالی نگه داشتم

حوصله خراب کاری خونه و دادگاه پاسگاه ندارم

سری رو که درد نمیکنه دستمال نمیبندم