2777
2789

قبلا اصلا این موقع از صبح رو دوست نداشتم شاید بخاطر مدرسه یا دانشگاه بود مخصوصا تو زمستون تو هوای گرگ و میش که آدم مجبور بود بره بیرون  ولی امسال که باردارم و نمیتونم برم دانشگاه برا پارسال این موقع ها که دانشگاه میرفتم دلم تنگ شده 

حالا این به کنار من تازه ۱۲ شب رو سر شب میدونم و قبلا کلی از کارامو شب انجام می‌دادم به جز جارو برقی خونه که صدا داشت وگرنه تا پتو و روفرشی هم میشستم ، الانم تا این موقع بیدار میمونم و کلا شب و روزم جا به جا شده از اون ور میخوابم تا ۳ ظهر و برا بچه هم مضرره خب 

ولی خب هیچ کار و انگیزه ای ندارم برا صبح زود بیدار شدن ای کاش منم یه شغل سبکی داشتم که بهش علاقه داشتم و صبحا به عشق اون کار بیدار میشدم یا مثل دخترای مجرد دانشگاهمون فقط بیدار میشدم و به خودم میرسیدم و یا بابام می‌بردم دانشگاه یا خودم بلد بودم رانندگی کنم ، آخه همون دانشگاه رفتن هم واسه من سخت بود چون باید از یک ساعت قبل از خونه بیرون میرفتم چون دانشگاه اون سر شهر بود و کلی طول می‌کشید با تاکسی های مختلف برسم اونجا 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه کاری برای روز هات جور کن 

پارکی چیزی اطراف خونه تون هست بری پیاده روی 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
یه کاری برای روز هات جور کن پارکی چیزی اطراف خونه تون هست بری پیاده روی

نمیدونم آخه چیکار کنم حوصله هیچ کاری هم ندارم 

بیرون هم دلم نمیخواد برم البته تو خونه هم نمیخوام زیاد بمونم ولی نمیدونم چیکار کنم فک کنم افسردگی گرفتم 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی