2777
2789

امشب حنابندون پسر دایی همسرم بود

تو حنابندون ما که سال پیش بود مادرشوهرم نذاشت اصلا درست حسابی حنابندون بگیریم!!!! و حالا قضیش مفصله

دیر اومد تالار مثل مهمونا بعد انقد حالش بد بود تو فیلمم هست بدون اینکه هیچ ذوقی داشته باشه نه لبخند میزد نه میرقصید کلا حالش خیلی خراب بود به فامیلای من میپرید

حالا امشب😂‌ کلا وسط بود تو مراسم برادرزادش هی دور عروس میپلکید لباسشو درست میکرد دستشو گرف چرخوند کلا تو ک …. عروسی بود😐

بعد اومد تو ماشین ما نشست من کلا محلش نمیذارم خیلی چون بشدت پروعه 

شوهر منم ادم جوگیریه هی بهش جو میداد شوهرم تند و وحشتناک رانندگی میکرد اینم میدید من میترسم بدتر میکرد میخندید به شوهرم جو میداد😐

بعد شوهرم همش بهم ابراز علاقه میکرد برگشت بهش گف پسرم اروم برو من حاملم بچم سقط میشه

بعد دوباره بامن حرف میزد شوهرم زود صداش کرد گف دیجی اونجا به من گف نمیدونم تو چقد خوشگلی اومد باهام رقصید😐😐

روانی!!!!

🌱🫧ریشه میخواهد سبز ماندن در ویرانی ها🫧🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادر شوهرت حاملس؟ خودت و شوهرت چند سالتونه؟امشبم هنوز نرسیده ها منظورت دیشبه دیگه

نه بابا حامله کجا بود زن ۶۰ ساله نمیدونم چه مرگش بود

اره اصلا حواسم نبود میشه دیشب😂

🌱🫧ریشه میخواهد سبز ماندن در ویرانی ها🫧🌱

نه بابا حامله کجا بود زن ۶۰ ساله نمیدونم چه مرگش بوداره اصلا حواسم نبود میشه دیشب😂

حسادت میکنه 

نذار بفهمه ناراحت  میشی ، باخنده  میگفتی 

اروم رفتناش  و گذاشته  واسه  حامله شدن  من 

یا با سیاست میگفتی عشقم   تند نرو  خدایی نکرده  تصادف میکنی

ماشین فدای تار موت ، خودت  خراش  براش  من میمیرم  برات 

.
داره بابا روانی خانم

تیکه بنداز

فلانی  شوهرش و ول کرده  همش با ماشین پسرش  میرفته اون و اون  ور  .. با شوهرش  نبوده 

طفلک  سکته کرده  میگن اه عروس بود که اذیت  میشده 

خدا از سر تقصیراتش بگذره  ایشالا شفا بگیره

.

مادرشوهر منم تو کل مراسمای من بغ کرده و با لباس مشکی گریه میکرد یه گوشه برا بقیه دو دستماله میرقصه بماند که حسرت عروسی هم به دلم گذاشت خیر نبینه

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)