2777
2789

از ساعت ۱ و ۲ شب رسید به ۳ اکثرا ساعت ۳ صبح میخوابیدم ، دیگه این اواخر ۴ و ۵ صبح خوابم می‌گرفت که چند روزه ساعت ۶ و ۷ صبح هم هنوز بیدارم از اون ور دیروز ساعت ۳ بعد از ظهر بیدار شدم تا الان خوابم نبرد الانم چشام میسوزه ولی مغزم فرمان خواب نمیده ، باردار هم هستم یعنی اگه این خواب من رو تایم خواب بچه هم تاثیر بذاره نور علی نور میشه 

از اون ور که دیر بیدار میشم بهترین زمان روز رو از دست میدم کار خاصی انجام نمیدم فقط تو گوشی ام ، بارداری هم بیشتر افسرده و بی حوصله ام کرده 

الان چجوری بخوابم که حداقل امروز بتونم برم آرایشگاه و خونه رو جارو بکشم و برا شوهرم ناهار آماده کنم 

اکثرا ۹ ، ۱۰ ساعت هم میخوابم 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

قبل خوابیدن یکم.گلاب اسپری کن بیهوش میشی

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وایییی من دلم میخاد خودمو خفه کنم دیروز خوابمو یه جوری تنظین کردم ۱۲ خوابیدم قرار بود ۷ و نیم بیدار ...

۱۲ که خوبه ، ۱۲ از نظر من سر شبه 

بازم خوب خوابیدی یه چرت بزن دیگه بیدار شو که شب باز بتونی به وقتش بخوابی

حتما خوابتو تنظیم کن خیلی اثر میذاره روبچه

دیگه دو و نیم ماه مونده به دنیا بیاد اصلا شب دلم نمیخواد بخوابم ، ۱۲ شب از نظر من تازه سر شبه ، کلا آدم شبم قبلا که باردار نبودم کارامو شب انجام می‌دادم مثلا ظرفا رو میشستم لباسا رو پهن میکردم گردگیری میکردم همه کارا رو میکردم فقط جارو نمیتونستم بزنم بخاطر صداش دیگه جارو زدنم میموند چند وقت چون هر کاری میخواستم بکنم باید کامل انجام می‌دادم بعد میخوابیدم 

دیگه دو و نیم ماه مونده به دنیا بیاد اصلا شب دلم نمیخواد بخوابم ، ۱۲ شب از نظر من تازه سر شبه ، کلا ...

وقتی بچه بیاد فرق میکنه باید شب بخوابه که رشد کنه وتوهم واقعا نیاز بدنته اون موقع که شب حتما بخوابی 

اول وآخر خودتی وخدا تماااام
وقتی بچه بیاد فرق میکنه باید شب بخوابه که رشد کنه وتوهم واقعا نیاز بدنته اون موقع که شب حتما بخوابی

به نظرت این دو سه ماه آخر اگه بتونم تایم خوابمو تنظیم کنم تاثیر خاصی میذاره رو بچه یا تاثیرشو گذاشته