2777
2789
عنوان

بوی عطر بعد از بارون

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 36 پست

یجوری قشنگ تعریفش کردی بوی بارون تا اینجا اومد😍😍😍😍😍😍

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

بویی ک توصیف کردی،بوییه ک من خیلی ‌وقته دنبال عطر و ادکلنش میگردم

واقعا بوی بهشته

حال آدم تازه میشه با این بو

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این موقع رفتی حیاط نترسیدی

ما ساعت 5 صبح همه بیدارن

خیلی ها از ساعت 5، میرن سرکار 

ازچی بترسم خب مگه بچم 😂😂

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بزرگترین خیانت اینکه خودتو کوچیک کنی برای قضاوت یه مشت تماشاچی....

ما یه حیاط بزرگ داریم با چنتا درخت یه درخت نارنج هم داریم خونه مون هم رو به کوههولی خب کوهی که سرسبز ...

عزیزم   تو   بهشت  زندگی میکنی      قدر این   بهشتو بدون   بوی نارنج      نم نم  بارون    وای به خدا  مست شدم      دورت   بگردم   که  منو   با  خودت  بردی   به جایی که  دوست  دارم      عزیزم  کلامت  نافذه  و  شیرین    ممنون

بویی ک توصیف کردی،بوییه ک من خیلی ‌وقته دنبال عطر و ادکلنش میگردمواقعا بوی بهشتهحال آدم تازه میشه با ...

پس خوش به حالم

خدا عطر 20 میلیونی رو رایگان به همه مون داده 😍

وای یاد مدرسه افتادم انشالله مبارک باشه

خداروشکر ک چندساله نمیرم 🤣😅

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

وای مدرسهههزود مدرسه ها باز بشه منو و عروس بتونیم باهم بریم بیرونقرار گذاشتیم بریم کوهه غذا هم بپزیم ...

وای  خدا   عاشقتم         عزیزم   واقعا   مثل  نویسنده ها بیان   میکنی    چقدر   دلم   میخود   این چیزایی رو که گفتی❤❤❤

بردیم تو رویا که

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

عزیزم تو بهشت زندگی میکنی قدر این بهشتو بدون بوی نارنج نم نم بارون وای به خدا ...

قربونت برم جانا

من روحم با طبیعت گره خوردس

عاشق گل و گیاه ماه و ستاره، دریا و سرسبزی ام

ولی خب اینجا خشک سالیه و سرسبزی نیست

دعا کنید مثل سالهای قدیم بارون زیاد بیاد

قدیم بارون میومد بیشتر

کل کوه هامون پر بود از سرسبزی

یه گل های ریز زرد سبز میشد یه تیکه