2821
2789
عنوان

تازه فهمیدم سرطان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4237 بازدید | 104 پست

مامان منم مریض بود شفاشو از امام رضا گرفتیم خدا شمارو هم شفا بده

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

سلام دوست عزیز

تاپیکمو بخون و با درمانگران مجرب مشورت کن

خواستی بگو بهتریناشون بهت معرفی کنم همه شهرا چندین درمانگر طب اسلامی داره 

به لطف خدا و شفاعت امامها و تجویز صحیح و مصرف صحیح داروها ان شاالله درمان میشی

هم قبلا تو کانال درمان شدگان دیدم پیام کسانی که درمان شدن هم از شخص مورد اعتماد شنیدم که با دستورات ساده تیرویید بدخیم درمان شده

تاپیکم بخون حتما 

صدقه به نیت شفا و درمان یادت نره هم صبح هم شب هرچند مقدار کم

بخورچشم زخم و بخورحضرت مریمم حتما دود کن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برو حرم و زمزمه کن با دل شکسته رو به روی پنجره فولاد تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضااااااپس چرا ...

از این دل شکسته تر؟ ۵ ساله هی عمل هی درد هی از شهر کوچیک با خفت رفتم دکتر شهر بزرگ ولی دیگه نمیشه نمیتونم

لطفا لایک نکنید ممنون.
برو حرم و زمزمه کن با دل شکسته رو به روی پنجره فولاد تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضااااااپس چرا ...

اره به خدا منم دیدم دو بار با دل شکسته تو حرمش دعا کردم جواب داد

خیلی مهمه از با چه حالتی ازش بخواهی 

باید از همه دل کنده باشی تا بهت حاجت بده 

خدا رو به بزرگیش قسم میدم به همین لحظه جابه جایی فرشته های پاکش بین زمین و آسمون 

هر چه زودتر شفای کامل و سلامتی کامل بهتون عطا کنه عزیزم 

خدا بزرگه با خودت بگو این سختی هم نیز بگذرد و بعدش آسونی میاد 

اره به خدا منم دیدم دو بار با دل شکسته تو حرمش دعا کردم جواب دادخیلی مهمه از با چه حالتی ازش بخواهی ...

برا پسرم رو به روی ایوان طلا صداش زدم گفتم من پسر میخوام سالم باشه صالح باشه اسمش میذارم ساقی کربلا عباس...

من بعد مشهد پریود نشدم و ۹ ماه بعد پسرم بدنیا اومد ...

❤❤❤
خدا بهش سلامتی بده .چجوری ؟

چی چطوری؟ 

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

اره پریودم کلا بهم ریختس. سنو گرافی گردن دادم متوجه شد

پریودیت عقب مینداختی همیشه اینطور بود یا اولش منظم می‌شدی ؟

وخدایی که به شدت کافیست بهم دیگه دعا کنیم باهم دیگه بخندیم به هم دیگه نخندیم 
راهنماییم میکنی لطفا؟

بزن رو اسم کاربریم تاپیکم درمان شدگان طب اسلامی بزن روش متنی که تقریبا توضیح کامل نوشتم  رو بخون که با اگاهی بری سمت این طب و با شایعات و شبهات دست نکشی ازش

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز