2777
2789

من این خوراکی رو بی نهایتتتتتت‌ زیاد دوست دارم 

ولی چون خیلی بی پول بودم نمیتونستم بخرم

از طرفی تو شهرمون هم خیلی گرونه هم خیلی خوشمزه می‌پزن‌ 😩

قبلا ماهی یه بار میتونستم‌ بخرم که پول اونم از یارانم‌ برمیداشتم‌ 

ولی الان که میرم سرکار میخوام با اولین حقوقم انداره یه قابلمه بخرم 🥲

خیلی خوشحالمممم

A lover of medicine🩺🙂🎀

عزیزممم موفق باشی همیشه و جیبت پر پول 

مگه توشهرتون جقدره ؟؟؟

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم دوست دارم ولی چند ماهه همش دوست دارم ماست بخورم وقتی سرکار میرفتم همع مدلشو مارکشو امتحان میکردم الان ۳ ماهه بیکارم

نوش جونت😔

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

خیلی راحته عزیزم من درست میکنم عیییییین بیرون حتی خوشمزه تر میشه 

ذرت ها رو بپز 

قارچ ها رو با نمک و آبلیمو و توی دمای زیاد سرخ کن و تند تند هم بزن که نسوزه فقط آبش گرفته بشه و سیاه نشه 

قارچ و ذرت ها رو با هم قاطی کن 

دمای شعله رو کم کن تو این مرحله ادویه هایی که دوست داری رو بزن مثل فلفل سیاه پودر سیر نمک هر چی که خودت دوست داری 

شعله رو خاموش کن ولی مواد کامل داغ شده باشه 

حالا پنیر پیتزا رو هم لابلای مواد بریز هم روش هر قدر که دوست داری و در تابه رو بزار تا پنیر بین مواد آب بشه شعله هم که خاموشه فقط داغی خود مواد باشه بعد ذرت مکزیکی هات رو از داخل تابه خالی کن توی یه ظرف دیگه 

صبر کن کامل خنک بشه که سس روغنش جدا نشه و تخم مرغی بشه 

مواد که از داغی افتاد سس آبلیمو نمک و آویشن فراووون اضافه کن 

میتونی توی سس سس خردل هم بریزی میگن خوب میشه ولی من فقط مایونز میزنم 

میتونی کالباس یا ژامبون هم اضافه کنید به سلیقه خودت نوش جون🥰😉

اینو درست کن و کیف کن 😁

فقط زیاد نخور که پنیر وقتی حرارت میبینه سرطان زا میشه 😉

خیلی راحته عزیزم من درست میکنم عیییییین بیرون حتی خوشمزه تر میشه ذرت ها رو بپز قارچ ها رو با نمک و آ ...

تازه شما که اینقدر دوست داری اگه برات خریدن ذرت از بیرون گرون در میاد فصل بلال که شد بهر و دون کن و بزار فریزر😁😄

خیلی راحته عزیزم من درست میکنم عیییییین بیرون حتی خوشمزه تر میشه ذرت ها رو بپز قارچ ها رو با نمک و آ ...

ای خدا😍🥺چقدر زحمت کشیدی نوشتی 

دستت دردنکنه عزیزم 🥲❤️

حتما تو خونه امتحان میکنم 

A lover of medicine🩺🙂🎀

2790
2778
2791
2779
2792