2777
2789
عنوان

نشستم دارم گریه میکنم شوهرم خونه نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 34 پست
من شوهرم هفده روز سرکاره کلا نیس هفده روز دیگه کلا خونه اس تنها بودن اذیتم نمیکنه هرچند کل هفده روز ...

شرایط من فرق داره 

اصلا نیازی نیست انقدر خودش و منو اذیت کنه 

اصلا نیازی نیست انقد کار کنه بدنش فرسوده شده داغون شده من خودم درامدم عالیه بهش میگم شغل دومتو کنسل ...

مردها ترجیح میدن خودشون پول داشته باشن تا اویزون زنشون باشن ...

تو هم درآمدت زیاد بگو من میخوام تو رو استخدام کنم شب بمونی پیشم  تا اینم قرار بگیره

شاید داره با تو مسابقه میده عقب نمونه

❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر میکنه با کار بیشتر و پول بیشتر حالت بهتر میشه برا همین اینقدر تلاش میکنه 

جو خونه رو صمیمی کن که از کنار تو موندن لذت ببره و بگو بودنت تو خونه حالمو خیلی بهتر از پول درآوردن خوب میکنه    من به خودت بیشتر نیاز دارم 

فکر میکنه با کار بیشتر و پول بیشتر حالت بهتر میشه برا همین اینقدر تلاش میکنه جو خونه رو صمیمی کن که ...

مشکل اصلا جو خونه نیست اتفاقا وقتی میاد خونه قشنگ حس میکنم به سختیییی دل میکنه میره

ما دیوانه وار‌همدیگه رو دوست داریم هر زنی عشق‌رو حس میکنه

اما نمیدونم چرا تو این‌موضوع‌بهم گوش نمیده

مردها ترجیح میدن خودشون پول داشته باشن تا اویزون زنشون باشن ...تو هم درآمدت زیاد بگو من میخوام تو رو ...

اصلا نیازی نیست اویزون من باشه

خونه داریم ماشین داریم

قسط نداریم

همون شغل اولش کفاف میده 

تاپیک قبلیت پرسیدم . مطمئنی شوهرت چیزی مصرف نمیکنه

اره مطمنم . من خیلی زرنگم از جیک پوکش خبر دارم

بخدا مثل فرشته هاس بهتر ازش ندیدم فقط گاهی شبا نیستش عذا میکشم 

مردها ترجیح میدن خودشون پول داشته باشن تا اویزون زنشون باشن ...تو هم درآمدت زیاد بگو من میخوام تو رو ...

قسمت اول حرفتونو قبول دارم    اما با قسمت دومش کاملا مخالفم 

یعنی چی استخدامت میکنم شب بمونی پیشم؟؟؟؟؟ 

باید به مرد اقتدار بدی و خودتو نیازمند شوهر نشون بدی 

زن نباید نشون بده دست بالا رو داره 

مردو خدا آفرید برا تکیه گاه و پناه 

قسمت اول حرفتونو قبول دارم اما با قسمت دومش کاملا مخالفم یعنی چی استخدامت میکنم شب بمونی پیشم؟؟؟؟ ...

رابطه منو همسرم بی نقص

ما رابطه سالم و نرمالی داریم

اصلا خوشم نمیاد پول منو تو بکنم پیشش

اصلا هم ادم مغروری نیستم برا درامدم ک حس بد بگیره یا هر چیز دیگ ای

مشکل اصلا جو خونه نیست اتفاقا وقتی میاد خونه قشنگ حس میکنم به سختیییی دل میکنه میرهما دیوانه وار‌همد ...

خداروشکر 

خیلی خوشحالم براتون 

امیدوارم هر لحظه خوش تر باشین 

از رویا هات خبر داره 

مثلا بهش گفتی دوس دارم فلان خونه یا فلان چیزو داشته باشم   که همین براش انگیزه تلاش بیشتر باشه؟

اره مطمنم . من خیلی زرنگم از جیک پوکش خبر دارمبخدا مثل فرشته هاس بهتر ازش ندیدم فقط گاهی شبا نیستش ع ...

نمیخام قضاوت کنم همسرتو

ولی عزیزم کل تاپیک نظرا و پیشنهادا و حدس های دیگرانو خوندم . برا همش دلیل قانع کننده داشتی . خیانت هم که خداروشکر نمیکنه . پس همین احتمال قوی تره ک چیزی مصرف می‌کنه نمیخاد بفهمی اونجا راحته . یا چیزی می‌کشه یا میخوره که انرژیش زیاد میشه دوسداره فقط کار کنه 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

خداروشکر خیلی خوشحالم براتون امیدوارم هر لحظه خوش تر باشین از رویا هات خبر داره مثلا بهش گفتی دوس دا ...

اره خونه ر خریدم ب امید خدا ماه بعدی میریم زندگی کنیم اونجا

رویا خاص دیگه ای ندارم من تمام زندگیم خودشه

جونم براش میره