2777
2789
عنوان

ترجیح میدید خونتون استاندارد باشه یا بزرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 33 پست
سه نفر بستگی داره زن و شوهر و بچه باشیم؟ یا سه تا رومیت من به شخصه خونه در حد ۸۰ متر دوخوابه دوست دا ...

هشتاد متر خیلی کوچیک نیس؟ 

مثلا مهمون بخواد بیاد اکی هست؟ 

یا جای کافی برای کیف و کفش و لباس هست؟ 

ما خونمون ۱۸۰ متری هست همیشه جا کم داریم ...البته اینکه خونه بابام ۵۰۰ متری بود ۳۰۰ زیر بنا هم تاثیر ...

دقیقا ما الان خونمون ۲۳۰ متره پس فک کنم ۱۷۰۱۸۰ کوچیک باشه🙁شما الان چند نفر توی ۱۸۰ متر زندگی میکنید؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

هشتاد متر خیلی کوچیک نیس؟ مثلا مهمون بخواد بیاد اکی هست؟ یا جای کافی برای کیف و کفش و لباس هست؟

منم برام سوال بود خونه مامانبزرگم ۹۰ متره اصن یکم شلوغ میشیم حس خفگی بهم میده😃

اسی فکر کنم ۱۵۰ قشنگ باشه 

جدا از تمیزکاری باید وسایل زیادم بگیری اونو پر کنی تعمیراتم هر دفعه بیشتر میشه به قول معروف سری که درد نمیکنه و دستمال نمی بندن

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک

هشتاد متر خیلی کوچیک نیس؟ مثلا مهمون بخواد بیاد اکی هست؟ یا جای کافی برای کیف و کفش و لباس هست؟

بستگی به مهندسی خانه داره البته من منظورم حداقل بود ولی بیشتر از صد متر نمی‌پسندم

الان خونه ما ۸۵ متر هست سه نفر هستیم خیلی جادار و خوبه هم برای مهمان هم خودمون

البته هر اتاق یه بالکن داره کلی کمد جادار داره هر اتاق و یه انباری بیست متری هم زیرزمین داره

چیزی که ازش دوست دارم نور گیر طبیعی و عالی و سکوت محضشه

این دوتا خیییییلی مهم هستن. خونه بدون نور طبیعی مفت نمیارزه

و خونه ای که سر و صدای کوچه خیابون توش باشه هم همینطور

اسی فکر کنم ۱۵۰ قشنگ باشه جدا از تمیزکاری باید وسایل زیادم بگیری اونو پر کنی تعمیراتم هر دفعه بیشتر ...

وسایل داریم از این خونه تازه چون میریم کوچیکتر باید یسری بدیم بره😄۱۵۰ رفتیم دیدیم خیلی کوچیک بود ولی ۱۷۰ مناسبه 

وسایل داریم از این خونه تازه چون میریم کوچیکتر باید یسری بدیم بره😄۱۵۰ رفتیم دیدیم خیلی کوچیک بود ول ...

به سلامتی ولی به نظرم خیلی بزرگ انتخاب نکن یه چی که هم جا کم نداشته باشید هم زیاد بزرگ نباشه که اذیت شید 

به دل خوش ❤️🌹

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک

وسایل داریم از این خونه تازه چون میریم کوچیکتر باید یسری بدیم بره😄۱۵۰ رفتیم دیدیم خیلی کوچیک بود ول ...

متراژ ۱۵۰ متر برای سه نفر کوجیکه؟؟

الان بیشتر قشر متوسط با سه نفر جمعیت در خانه های ۷۰ تا ۹۰ متر زندگی می کنن

ولی تمیز کاری سخت تره

اتفاقا خونه بزرگ با وسایل مینیمال تمیز کاریش اسون تره در اصل بستکی به اندازه و سبک وسیله هاتون داره 

اما من ترجیحم خونه بزرگه

یا عماد من لا عماد له 🍀🍀🍀 خدایا من ایمان دارم که در تمام اتفاقات زندگیم برای من خیری قرار داری ممنونم بابت تمام اتفاقات من از دل و جون میپذیرم خدایا سپاس گذارم 💗خدایا سپاس گذارم 💗 خدایا سپاس گذارم 💗 عماد 💗 زهرا 💗 سپاس گذارم بابت دو هدیه قشنگت خداجون 😍😍😍🥰🥰🥰🥰💕💕💕💕