2777
2789
عنوان

بشدت عاشق داداشمم

320 بازدید | 12 پست

ماکلا ی برادر ی حواهریم و من ۱۲ سال بزرگترم .بقدری داداشمو دوس دارم ک حتی وقتی تا سر کوچه هم میره انواع فکروخیال ها میاد توسرم دست خودمم نیس جامعه ناامنه یاد پدوفیل میفتم یاد ادمای ربوده شده ای ک پیدا نشدن

وقتی سرما میخوره انگار ی اتفاق بزرگ تو زندگیم افتاده 

تو خونه وقتی صداش میزنم فقط بش میگم نفس اجی

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

خوشبحال داداشت که خواهر به این خوبی داره🙂

هر چقدر دوست داشتی لایک کن نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال میشم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏. من یه فمنیستم و این به این معنی نیست که ۱-همیشه عصبانی و دنبال و حمله به دیگران هستم! ۲-از همهی مردا متنفرم و بی دلیل بهشون توهین میکنم ۳- جنس زن رو برتر از مرد میبینم. ۴- به زنانی که مادر هستند یا خانه دار بودن رو ترجیح میدهند توهین میکنم چیزی که من براش تلاش میکنم اینه ۱-برابری حقوق زن و مرد در جامعه و عدم تفاوت در موقعیت های شغلی صرفا به خاطر جنسیت نه توانایی! ۲- اینکه یک زن هیچوقت به خاطر بدنش یا اتفاقات طبیعی بدنش خجالت نکشه و روزی برسه که حداقل نیازی به سانسور تبلیغ نوار بهداشتی در صدا و سیما نباشه! روزی که راحت دربارهی بهداشت قاعدگی کنفرانس برگزار بشه و کسی نتونه کنسلش کنه! روزی که هیچ زنی به خاطر طرز پوشش سرزنش نشه! ۳- همونطور که یک مرد میتونه برای زندگی خودش تصمیم بگیره( مثل خروج از کشور- حق طلاق- تحصیلات و ...) یک زن هم نیاز به اجازهی فرد دیگری نداشته باشه! غلط املایی ببینم تذکر نمیدم چون بعضیا خوششون نمیآد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/ مراقب حرفهاتون باشید چون شما نمیدونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔. سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادلسازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم. مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوشبحال داداشت که خواهر به این خوبی داره🙂

انگار بچع خودمه

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

من داداش ندارم ولی بنظرت زیادی حساس نیستی؟

ن 

چند سالشه؟منم همینطوری ام درکت میکنماز الان عزا گرفتم به وقت تو مدرسه اذیت نشه معلم دعواش نکنه

۱۷ سال.برادر داشتن خیلی حس عجیبیه ک اصلا خواهر داشتن این حسو نمیده انگار ی تیگه از وجودته

۱۷ سال.برادر داشتن خیلی حس عجیبیه ک اصلا خواهر داشتن این حسو نمیده انگار ی تیگه از وجودته

دقیقا انگار بچه خودمه خیلی احساس مسئولیت دارم روش و فکر کنم مثل شما ادامه دار باشه نگرانیام 

یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️🩹️

اره منم حس میکنم خواهر ها بیشتر برادر هاشونو دوست دارن

برادر خیلی کوچیکتر آره ولی برادر هم‌سن و سال نه همش دعوا و گیس و گیس کشی 

ولی برادر داشتن از خواهر داشتن خیلی بهتره ۳ تا خواهر دارم همش در حال رقابتیم باهم ولی داداش اینطوری نیست

یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️🩹️

برادر خیلی کوچیکتر آره ولی برادر هم‌سن و سال نه همش دعوا و گیس و گیس کشی ولی برادر داشتن از خواهر دا ...

اره دقیقا همینطوره. میخواستم بگم برادر های کوچیکی تر برای خواهر هاشون خیلی عزیزم

نامزد منم یک خواهر بزرگ تر داره اینقدررررر با هم خوبن. و باهاش درد و دل می‌کنه.