2777
2789
عنوان

زیاد بودن شهوت مرد درد سر ساز آیا زن ها بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 29 پست
مطمعنن باسن همه خانوما رو چک کرده که واسه شما بنظرش خوبه کنسله

🤣🤣🤣🤣🤣

....اگه با من بحث کنید جوابتون رو نمیدم چون فهمیدم نمیشه یه مگس رو متقاعد کرد باید ولش کرد فرستاد دنبال غذاش😂شاید یک روز داستان متحول شدنم رو گفتم قبل آقا، اهل گفتوگو بودم اما الان اهل فحشم. دلهایمان ریش ریش شده از  دلتنگی آقاجان ...شبیه سرآستین لباست.دلهای ما ریش ریش ست. کامنت های منو با لحن نجم الدین شریعتی بخونید چون خیلی آروم حرف میزنم، در حال ترمیم 🥀💔ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم .همه نقش بلد بودند،من فقط بلد بودم خودم باشم؛و چه ساده لوحانه فکر میکردمصداقت هم یک هنر است.». 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین عزیزم برو بچسب بهش ولمون کن کم تاپیک بزن

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک

ربطی به گرم بودن نداره

ایشون هول و هیزن که توی قرار اول و دوم خواستگاری از این زِرا میزنه، مگه چند روزه با هم حرف میزنید که این همه احساس راحتی داره!

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

نمی‌خوام قضاوتش کنم ولی مردای اینطوری بشدت هیز و هولن

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

منم یه خواستگار دقیقا با همین مشخصات دارن اول اسمش ح نیست؟؟؟😂🙈

لطفا برای درست شدن ازدواجم و دفع دشمن حسود هر چقدر تونستین برام صلوات بفرستین منم به نیت شماها یاسین میخونم🙏❤️

چیکار کردی؟

نمیدونم از طرفی سنم داره میره بالا خواستگار خوبیم ندارم شاید قبول کنم فعلا گفتم نه بهش

لطفا برای درست شدن ازدواجم و دفع دشمن حسود هر چقدر تونستین برام صلوات بفرستین منم به نیت شماها یاسین میخونم🙏❤️

خیلی ناراحتم ردش کردم و غصه میخورم

جون من اول اسمش ح نیست؟😂

من نظرم اینه مردای دوره الان همه شون همینن خیلی بخوایم سخت بگیریم باید مجرد بمونیم