2777
2789

رابطه دوستی نبوده، رسمی هم نبوده چهارپنج نفر میدونستن و ما برای اشنایی قرار بود باهم باشیم ولی خب بعدش عاشقش شدم و اون خیلییی باهام خوب بود من یسری اشتباه کردم اونم همینطور، بعدش رابطمونو بهم زد و من بمدت چندماه هی خواستم درستش کنم فک میکردم دوسم داره ولی بعد این چندماه حس سرخوردگی دارم همین و بس ایکاش از اولش میزاشتم تموم بشه و هیچکاری نمیکردم حداقل حس بد الانو نداشتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جلو‌ضررو از هر جا بگیری منفعته

خیلی حس بدی دارم حس میکنم یسال بعد با خودش میگه چقد آذم اویزون و بدرد نخوریه، ببین من از همه لحاظ از اون بهترم یعنی واقعا دلم نمیخواد الان دیگه باهاش ازدواج کنم چون الان چشمم به واقعیتا باز شده ولی حس بدی دارم ، حس بی ارزش بودن میکنم، ببین خودش میومد منو از بلاکی درمیاورد میرفتم ازش میپرسیدم چرا از بلاکیم درم اوردی فک کردم شاید بشه درستش کرد سر صحبتو باز کنم بعد میزد بلاکم میکرد

خیلی حس بدی دارم حس میکنم یسال بعد با خودش میگه چقد آذم اویزون و بدرد نخوریه، ببین من از همه لحاظ از ...

تهش اینه که به خودت میگی تموم راههارو‌رفتمو نشد که فردا ذهنت درگیر این نباشه که اگر حرکتی میکردم شاید حل میشد... نمیخوادت به درک‌بهتر از اون هزتران نفر هستن . شمام با انتخاب درست بعدیت و‌فراموش کردن کذشته همه اشتباهتتو جبران میکنی گل