2777
2789

نزنم اول اینکه رفتم تحقیق کردم نوشته بود میل خوردن رو خیلی خیلی کم می‌کنه (من خودم میل خوردن خیلی کمه غذا خیلی کم میخورم اگر این شیرینی هم بتونم نخورم که دیگه تموم فقط متابولیسمم زیاده بخاطر تحرک نداشتن)

دوم اینکه این دوستم که میخواست از دبی خارجی بیاره گفت هر آمپول میشه طرفای ۱۶ تا ۲۰ تومن من خوب اگر اینهمه پول بتونم داشته باشم که برا خوردن پروتیین و خوب می‌زارم 

سومم اینکه عوارض گوارشی میگن داره من چندساله معدم التهاب داره رفلاکس معده و تهوع دایم دارم 

به نظرتون درست فکر کردم نخرم 

راستی چیکار باید بکنم متابولیسمم خیلی پایین هست غذا خوردن من و دوستم یکی هست حتی شیرینی خوردن همه چی ولی من چاق بد هیکل شدم 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دمنوش طیع گرم بخور

خوب آخه با گرمی هم یبوست میشم 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
نزن اینارو اصن ب درد نمیخورهمیخایی وزن کم کنی برو باشگاه

کاشکی می‌تونستم 

دیسک کمر بیرون زدگی ستون تنگی کانال 

التهاب مفصل لگن 

کافیه من ۱۰ دقیقه پیاده روی کنم دیگه نمیتونم راه برم 

دکترداخلی پارسال به من‌گفت دونه ای دوتومنه عوارض خاصی نداره خودت مثل انسولین میتونی بزنی شکمت ترسیدم ...

نه اون ایرانی هست 

وای من میخاستم لیپو ابدو کنم این نی نی سایت کاری کرد همون ی خورده شجاعتی ک داشتم برای رزوش ک امروز کردم و پس بگیرم بگم فدای سرم ک پول دادم حالا چ برسه ب آمپول 

دایی من دیابت داره اون زده البته گفتن برای کم شدن دیابتته و واقعا لاغر شده برای ی مریضی بزنی بنظرم خوبه ولی برای لاغری جز ورزش دیگه واقعا میترسم 

اوپس چ سخت😐چن کیلویی؟؟

۱۰۰

خیلی سخته 

مانجارو؟

نمیدونم یا مانجارو یا اوزمپیک نمیدونم دقیقا ولی از دبی میخواست بیاره 

میگی غذاهم کم میخوری کشاید مشکل تیرویید داری

من غذا کم میخورم بیشتر شیرینی میخورم ولی اونم فکر نکنی خیلی زیادا 

من بیشتر چاقیم عصبی هست من لاغر بودم خواهرم که طلاق گرفت اذیت شدن خواهرم بچه ش رو میبینن خودبه خود دارم چاق میشم