2777
2789

واقعا والدینی که تبعیض قایل میشن اونم وحشتناک و بزرگتری بلد نیستن اجازه دخالت هر بیسروپاییو میدن باعث تفرقه و دشمنی بین بچه هاشون میشن و اون بچه ای که مظلوم واقع شده اسیب دیده میمونه 

دقیقا 

خصوصا وقتی که حق باهاته اما چون طرف دیگه ماجرا بچه محبوب خونوادس حق رو ناحق میکنن

زجر آورترین حس دنیاست

خوشبحال تک فرزندها

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دقیقا خصوصا وقتی که حق باهاته اما چون طرف دیگه ماجرا بچه محبوب خونوادس حق رو ناحق میکننزجر آورترین ح ...

اینا کم کم بزرگتر میشه و کینه و دشمنی ریشه دار میشه 

و یا 

خیانت بین والدین و بچه مطلقه

و یا

عدم مسیولیت پذیری عاطفی و مالی والدین در قبال فرزند

و یا

عدم استقلال خانوادگی نسبت به بستگان(واسه همین اکثرا خاله ها سعی میکنن شوهرت بدن)

اینا کم کم بزرگتر میشه و کینه و دشمنی ریشه دار میشه

ولی چه فایده ما میمونیم و‌ یه کینه و نفرت همیشگی

که مدام میگن وا چرا اینجوری هستی 

دیگه فکر نمیکنن که خودشون با ما اینکارو کردن 

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

و یا خیانت بین والدین و بچه مطلقهو یاعدم مسیولیت پذیری عاطفی و مالی والدین در قبال فرزندو یاعدم استق ...

اخریوو موافقم بدجووور ولی دشمنی بین بچه ها فقط و فقط از تبعیضه چون اولین و حساتی ترین حس انسان عشقی هست که از پدرومادرش باید خالصانه بگیره و اگر نگیره یا اختلالی درش پیش بیاد میتونی وحشتناکترین نتیجه هارو داشته باشه فکر کنم هیتلرم همین عقده مادریو داشت که اینجوری شد 

دقیقا دقیقا و دقیقا.مشکلی که الان تو خانواده ما و بین ما خواهرا پیش اومده.عامل اصلیش مادرمه انقدر به ...

وااای افریین دقیقا و اون بچه فکر میکنه گوه حاصیه و ظلم میکنه و مطمینه که همه کاراش درسته حتی اختلال خودشیفتگی میگیره و کل خانواده رو اتیش میزنه اگه به خواسته ش نرسه 

مامان من با حرف خاهراشو گوش دادن باعث شده بین خودش و من و داداشام و هممون جدایی بیفتهمامانم یسره ب ح ...

وااای خدایاا ببین مادرت بعدا بدجور چوبشو میخوره برو قشنگ بالغانه باهاش حرف بزن بگو هیچکس دلش برای ما نسوخته پس فردا اتفاقی برای تو بیوفته همین خواهرات به ما بچه هات نگاهم نمیندازن 

وااای افریین دقیقا و اون بچه فکر میکنه گوه حاصیه و ظلم میکنه و مطمینه که همه کاراش درسته حتی اختلال ...

نمونه ش رو دیدم انقدر بهش پر و بال دادن و گفتن تو از بقیه خواهر برادرهات بهتری که توهم نابغه بودن گرفت 

کل زندگی خونواده رو به باد داد 

الانم مثل یه انگل بی خاصیت کارش خوردن و خوابیدنه و همون خواهر برادرها خرج خونه زندگی رو میدن 

ولی مادر احمقش همچنان میگه بچه من بهترینه 

وااای خدایاا ببین مادرت بعدا بدجور چوبشو میخوره برو قشنگ بالغانه باهاش حرف بزن بگو هیچکس دلش برای ما ...

فک میکنی نگفتممممم؟؟

دوتا ازخاله هام بچه هاشون جداشدن 

بعد ب همدیگه گفتن بعدی نوبت فاطمس بچه های ما ک جداشدن😐😐😐😐😐

ب مامانم‌میگم میگ اونا دلسوزتن ک اینجوری میگن😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

وایی خدای من

ینی ی ذرههه عقل ندارههههه

تو زندگی متاهلیم خیلییی این رفتارای مزخرف مامانم تاثیرگذاشته

شوهرمد۲ سالی هس نرفته خونه اونا

منم ب زور میرم

2790
2778
2791