2777
2789
عنوان

اگه کل شبا شوهرتون دیر میومد خونه میجنگیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 45 پست
شاید تا ب الان نزدیک به ۳۰۰ بار گفتمحتی ی شب زودتر اومده بود دید دارم گریه میکنم گفت چته گفتم حالم ب ...

اسی سخت نگیر میگی کارگاه چوب کاش شغل شوهرمن اینجوربود سعی کن براخودت برنامه بریزاینجورکه داغون میشی توازدواج کردی که ارامش داشته باشی نه غصه بخوری بچه هم داری?

گاهی انسانم آرزوست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسی سخت نگیر میگی کارگاه چوب کاش شغل شوهرمن اینجوربود سعی کن براخودت برنامه بریزاینجورکه داغون میشی ...

من خودم شاغلم 

درامدمم محشر

اما میخوام زندگی عادی داشته باشیم ن بچه نمیخوام فعلا خوشم نمیاد

از خداااشه بارها گفته هر وقت خواستی بیامن میخوام زندگیمو درست کنم ن بدتر

عزیزم بری مشاوره بهتره اون راه درست تر رو بهت میگه .

ولی اینکه شب ترسیدنو بهونه کنی و بگی میرم شبا خونه مامانم خواهرم فلان شاید جواب بده 

یا همش مهمونی بگیری بری با دوستات شاید اینم جواب بده 

ولی از نظر من یک مدت بری کارگاه اونم نه دم با دقیقه مثلن یکساعت برو براش چیز درست کن ببر بگو دوست داشتم خونه بخوریم و دوست داشتم کنارم بودی . بگو قدر کار کردن و زحمتت می‌دونم ولی  حضورت کنارم بیشتر لازم دارم . چمی‌دونم خلاصه ازین حرفا که خر بشه . مرداد عاشق اینن خرشون کنیم .

‌ی احتمال و نظر و سوال دیگه عزیزم شوهرت چیزی مصرف نمیکنه ؟

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

حرف شوهرت چیه ?توخونه ارامش داره

اره مدام بغلم میکنه نفس عمیق میکشه انقدر پرانرژی میشه میگه کل خستگیم با وجودت در میره

با خستگیش فیلم میذاره

میبرم بیرون 

از پیشم تکون نمیخوره

مطمنم ک حالش باهام خوبه فقط شیفت شبشو دیگ نمیخوام روانب شدم

اره مدام بغلم میکنه نفس عمیق میکشه انقدر پرانرژی میشه میگه کل خستگیم با وجودت در میرهبا خستگیش فیلم ...

خداروشکر کنارهم حالتون خوبه حلش کن ولی باارامش 

گاهی انسانم آرزوست
داره بیشترم حتی

نگا من سه تا رشته احتمال زیاد میارم یعنی هشتاد نود درصد 

بینایی فیزیو پروتز 

اینا پولشون حداقل ۵۰ هست اگه کارت خوب باشه ؟ 

پزشکی نزدم چون آقا بودی تو بازار کارهستی و سنت هم خوبه میپرسم 

...

2790
2778
2791
2779
2792