2777
2789
عنوان

ولی ی چیزی بگم با آدم درست وارد رابطه بشین یا ازدواج کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 28 پست
شخصیه 🥲😁

ببخشید 😅❤️

خوشبخت بمونین برا منم دعا کنین با پسری اهل نماز و روزه هست ازدواح کنم اما نمی‌خوام خیلی مذهبی باشه🥲😅

....اگه با من بحث کنید جوابتون رو نمیدم چون فهمیدم نمیشه یه مگس رو متقاعد کرد باید ولش کرد فرستاد دنبال غذاش😂شاید یک روز داستان متحول شدنم رو گفتم قبل آقا، اهل گفتوگو بودم اما الان اهل فحشم. دلهایمان ریش ریش شده از  دلتنگی آقاجان ...شبیه سرآستین لباست.دلهای ما ریش ریش ست. کامنت های منو با لحن نجم الدین شریعتی بخونید چون خیلی آروم حرف میزنم، در حال ترمیم 🥀💔ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم .همه نقش بلد بودند،من فقط بلد بودم خودم باشم؛و چه ساده لوحانه فکر میکردمصداقت هم یک هنر است.». 

دعا کن منم ازوواجم با یه دختر خوب باشه

👌💚😊

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید 😅❤️خوشبخت بمونین برا منم دعا کنین با پسری اهل نماز و روزه هست ازدواح کنم اما نمی‌خوام خیلی م ...

ایشالا هرچی خیره 😁❤️

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

با کسایی وصلت کردم که خیلی پایین تر از من بودن از نظر فرهنگ و تربیت و شعور همه چی

نتیجش میدونین چی شد؟ تو دوران نامزدی منم مثل خودشون وحشی و عصبی شده بودم 

اینقدر اذیتم کرده بودن مثل خودشون بی‌تربیت و بددهن شده بودم با اونا نه کلا با همه

در حالی که من از سرشونم زیادی بودم الان میفهمم چقدر ارزشمو پایین اوردن

مثلا من با همسرم سر چیزی توافق میکنیم و به خوشی اینا بعد خانواده ش متوجه میشن میگن نباید فلان کارو ک ...

آها 

خیلی بده میفهمم مامان منم اینطور بود خیلی اذیت شد 

....اگه با من بحث کنید جوابتون رو نمیدم چون فهمیدم نمیشه یه مگس رو متقاعد کرد باید ولش کرد فرستاد دنبال غذاش😂شاید یک روز داستان متحول شدنم رو گفتم قبل آقا، اهل گفتوگو بودم اما الان اهل فحشم. دلهایمان ریش ریش شده از  دلتنگی آقاجان ...شبیه سرآستین لباست.دلهای ما ریش ریش ست. کامنت های منو با لحن نجم الدین شریعتی بخونید چون خیلی آروم حرف میزنم، در حال ترمیم 🥀💔ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم .همه نقش بلد بودند،من فقط بلد بودم خودم باشم؛و چه ساده لوحانه فکر میکردمصداقت هم یک هنر است.». 

با کسایی وصلت کردم که خیلی پایین تر از من بودن از نظر فرهنگ و تربیت و شعور همه چینتیجش میدونین چی شد ...

👌👌👌👌دقیقا همین اتفاق میوفته 

منم همین حس تو رو داشتم به مرور یه سری چیزا میاد بالا . خودشو نشون میدههیچکس ۱۰۰ درصد خوب نیست ، ازش ...

اره خب وولی میگم ی سری رفتاراش درسته

خب اگه خوبه چرا میخوای بهم بزنی باهاش ؟؟

نمیخوام بهم بزنم !

امیدوارم که زندگی خوبی نصیبت بشه ولی این کسی که توگفتی قطعا توزندگی جونتو به لبت میرسونه سرقرار میخوای مثلا چکارکنه خیلی از آقایون باچرب زبونی و لفظ قلم صحبت کردن به ظاهر خیلی هارو بدبخت کردن که زیریه سقف بری میفهمی ممکنه الان جبهه بگیری ولی به حرفم میرسی خداوند خوب مطلق نیاوریده که ۱۰۰درصد خوب باشه همیشه یه خصلت بعد تووجود هرکسی هست چه بسابیشتر این خیلی ترسناکه که از خودش تاالان چیزی نشون نداده ونفهمیدی اینایی که گفتی ازش نشونه خوب بودن وخوشبختی نیست ۷۰درصد دوستی هایی که به ازدواج ختم میشه مثل حرف های شمامیزدن چه بسا قشنگتراز عشق طرف ولی بعد به غلط کردن افتادن چون هنوز سر قراری نصف بیشتر روز وشب حضور ثابت کنارهم ندارین خیلی تایم کمی هست واسه شناخت آدم ..اینکه چندسال باهم باشین مهم نیست اینکه زیریه سقف باشین مهمه قطعا کسی که ۱ساله باتو دوسته محاله باکسی دیگه نبوده باشه ربطی به نمازخوندنش نداره !!!!!