2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مواظب دخترت باش بخدا به هیچکی نمیسه اعتماد کرد اونم مرد غریبه منم باشم ازدواج نمیکنم

نه ازدواج نمیکنم خونه پدر مادرم دخترم می مونه دیگه چه خطری میتونه براش باشه

مواظب دخترت باش بخدا به هیچکی نمیسه اعتماد کرد اونم مرد غریبه منم باشم ازدواج نمیکنم

از جنبه ازدواج مجدد رها کردن بچم اذیت شدنش پول جیبی کم اینا مشکل نیس هیچکدوم نمیشه ولی بدون پدر چه حسی داره

داشتن هر دو والد کنار هم خیلی خوبه تا جایی که میتونید نذار بی پدر بزرگ بشه حتی اگر بهترین مادر دنیا ...

امروز منو هل داد کشون کشون اتاق انداخت نزد ولی هل داد افتادم باز هل دادم چشمم لبه صندل میخورد یا صورتم بدبخت عالم میشدم میدونی گف شبا بهش شیر میدی گفتم نه منم میخوابم به خواب احتیاج دارم بعد به دخترم غذا دادم خودم میخورم که دخترم لج بازی در اورد گریه کرد اونم خواب بود بیدار شد خونه کثیف ضرفا ظرف شویی کلی حرف بارم کرد داد زد هلم داد 

نمیدونم اگه همه راهها رو رفتی هیچی دیگه

احساس میکنم خودتم دلت به طلاق نیست

کاش یکی بود همسرت رو راهنمایی میکرد

دخترش از کل عالم و آدم مهتره

بفکر دخترش باشه

تفهیم میشد

مشاوره کسی

بچه بودم چون عقلم هنوز رشد نکرده بود ناراحت بودم گریه میکردم که طلاق نگیرید و هم خودمو اذیت میکردم هم مامانمو 

طلاقشونو گرفتن ولی وقتی بزرگ شدم گفتم خوب کردن چون بقیه زندگیمو با ارامش سپری کردم خبری از داد و بیداد و جنگ روانی نبود 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
امروز منو هل داد کشون کشون اتاق انداخت نزد ولی هل داد افتادم باز هل دادم چشمم لبه صندل میخورد یا صور ...

ای کاش باهم کنار بیایید 

بچه طلاق بودن سخته مردم خیلی دید بدی دارن

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک لعنت به اونی که زندگی ما رو این طوری کرد سالای جوونیم داره بیخود میگذره 😭😭

2790
2778
2791
2779
2792