2777
عنوان

بیاین ببریمش تو داغ ترین ها

586 بازدید | 74 پست

بیاین ببریمش تایپیک رو توی داغ ترین ها 

یه چیزی جوکی حرفی بزنید 

بخندیم حوصلم سر رفت

من رئالی نیستم ! من عاشق رئالم🤍شاید عاشق رئال باشم ، اما برای پرسپولیس میمیرم ❤️... بد ضربه خوردم ازت ،کاش میشد تو آدم خاص زندگیم همسایه دیوار به دیوار مون بودی ، صبح که بیدار میشدم از پنجره نگات میکردم تا خسته شم ..🤗🌟

@کهکشان،سفید‍ 

بیاااا

من رئالی نیستم ! من عاشق رئالم🤍شاید عاشق رئال باشم ، اما برای پرسپولیس میمیرم ❤️... بد ضربه خوردم ازت ،کاش میشد تو آدم خاص زندگیم همسایه دیوار به دیوار مون بودی ، صبح که بیدار میشدم از پنجره نگات میکردم تا خسته شم ..🤗🌟

سلام قشنگم ببخشید اجازه نیدی بیایین تاپیک اخرم درد و دل کنیم...هم راجبش اطلاعات بدونیم هم حرف بزنیم و اتفاقات رو بگیم🌸😍

همه شب نماز خواندن همه روز روزه رفتن؛ همه ساله از پی حج سفر حجاز کردن🕋 ز مدینه تا به کعبه سر و پا برهنه رفتن؛ دو لب از برای لبیک به وظیفه باز کردن🗣 شب جمعه ها نخفتن به خدای راز گفتن؛ ز وجود بی نیازش طلب نیاز کردن🌒به خدا قسم که هرگز ثمرش چنین نباشد؛ که دل شکسته ای را به سرور شاد کردن💞به خدا قسم که کس را ثمر آنقدر نبخشد؛ که به روی نا امیدی در بسته باز کردن🫂💙

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اینقدر ناراحتم و نگران که هیچ جوکی برام خنده دار نیست

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

وای من تایپک قبلی بود چیزای رستاک میگفن الان توهم دارم بزنم خیلی میترسم

نترس بابا بین الله بگو 🤣

من الان خونه تاریک تاریکه یخچال هم قلنج میشکونه 🙃🤡

رئالم شد تیم 😂😂😂💙❤️‍🩹 ویسکا بارسا

۱۵ تا سی ال معذرت

این کهکشان همون نبود که با تاپیک قاسم به جون هم افتاده بودن؟😐

نه این عشق منه 😊

چرا افتاده بودم به جون هم ،،،🤣