2777
2789
عنوان

یکی به من بگه آیفون چی داره من قانع کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 50 پست

اینکه ۹۰ درصد برا چسی میخرن کاری ندارم

ولی واقعا شیکه

کار کردن باهاش لذت بخشه

من یه اندروئید دارم یه ایفون

۷۰ درصد اندرویید ب دردم میخوره

ولی کار کردن با ایفون ی لذت دیگه ای داره😂

البته من دقیقا مث تو جزئی از اون ادما بودم ک میگفتم هیچوق ایفون نمیخرم

خب لباس چندین و چند برند داریم همه مارک پوشا فقط یه برند میگیرن؟ ولی تو گوشی آیفون نقل دهن هاست آرزو ...

برندهای لباس به قول شما متنوع هستن و خب هرکسی میتونه از برند های خاص و رده بالا خرید کنه

ولی برند های گوشی محدود ترن

سامسونگ اپل شیائومی شناخته ترین ها هستن

که خب پرچم دار ها میشن ایفون و سری s سامسونگ

که خب ایفون چون از لحاظ ظاهری متفاوت تره و همچنین سیستم شدیداااا راحتی داره دلنشین تره

شما یکم زا ایفون کار کنی میبینی چقدر نرم و راحتتره نسبت به سامسونگ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منی که داشتم میگم هیچی نداره اینام که میگن ما سالها داشتیم و عادت و اینا همه ش الکیهایدی پس اشتباه ب ...

دقیقاااا منم همین میگم 

چندسال قبل که اصلا خیلی چیزها رو نمیشه روش نصب کرد

باز الان نسخه اش اومده 

بازم با این بسیااااااااری اپ ها براش قابل نصب نیست 

آخه شکل ظاهریش هم خاص نیست 

بگم حداقل از اون نظر 

خیلی هاشون ولی قسطیه یا از نون شبشون زدن

ندید بدیدیه دیگ مثلا ایفون 17تازه رونمایی شده ولی از هفته قبل فروشش تو ایران شروغ شده😂

این یعنی میخان بازور بگن ما لولمون بالاع 💨

ندید بدیدیه دیگ مثلا ایفون 17تازه رونمایی شده ولی از هفته قبل فروشش تو ایران شروغ شده😂این یعنی میخا ...

من خودم گوشیم سامسونگ نسبتا خوبه پول آیفون اصلااا مبلغی نیست واسمون ولی برعکس همه یه سیمکارت خریدم که پولش هم قیمت گوشی های آیفون دست بقیس چون اهل شواف نبودم 

وقتی با هر چی آدم که بی پولن گشتم دیدم آیفون دارن پس آیفون چیز خاصی نیست😂

دقیقاااا منم همین میگم چندسال قبل که اصلا خیلی چیزها رو نمیشه روش نصب کردباز الان نسخه اش اومده بازم ...

نگهداری باطریش افتضاح 

من ۵ سال اندروید دارم ۲۴ چاری نت روشن نهایت شب بزور بزنم تن شارژ

ولی شما جرئت نداری این حرکتو با آیفون بزنی 

عمر باطری اگه زیر ۸۰ بیاد که به راحتی با فیلت ر شکنا و استفاده ناصحیح میاد پایین باید قید باطری زد گوشی ک باز شه بدرد هیچی نمیخوره 

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

ندید بدیدیه دیگ مثلا ایفون 17تازه رونمایی شده ولی از هفته قبل فروشش تو ایران شروغ شده😂این یعنی میخا ...

متاسفانه عقده خود کم بینی هست

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

دوربینش خوبه

امنیتش هم بالاست وقتی به هرعلت گوشی کسی بخواد گوشی رو باز کنه سخت‌تر از گوشی‌های اندروید باز میشه 

نرم افزارهای مخرب روش نصب نمیشه معمولاً

و اینکه از گوشی‌های سری S و Zسامسونگ که دوربینشون عالی هست از نظر فیزیکی کمتر آسیب میبینه‌ و انگار سری Sو Z به درد. باکلاس‌ها میخوره و آیفون برای معمولی‌ها هست 

نگهداری باطریش افتضاح من ۵ سال اندروید دارم ۲۴ چاری نت روشن نهایت شب بزور بزنم تن شارژولی شما جرئت ن ...

معلومه واقعا تجربه استفاده اش رو داشتید 

و کاملا منطقی از همه بعد بهش نگاه می‌کنید 

یه نظر تخصصی👌👌👌👌

😂😂😂 توهم شماس منی که چندسال داشتم میگم شما مدل خوب سامسونگ بخری به آیفون شرف دارهتنها خوبی ایفون ...

🤣🤣🤣من اولین گوشی ک داشتم ایفون بود حدود۱۲سال پیش تازه ب دوران رسیده نیستم ک میگی توهم هیچ گوشی ب اندازه ایفون نمیتوته خوش دس باشه 

🤣🤣🤣من اولین گوشی ک داشتم ایفون بود حدود۱۲سال پیش تازه ب دوران رسیده نیستم ک میگی توهم هیچ گوشی ب ...

اوکی شما درست میگی 🙂