2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه بو عرق میدی

| مشاهده متن کامل بحث + 102223 بازدید | 514 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیزی ک خانوادگی ازش نتیجه گرفتیم

سفیداب پنبه ایه

بعد حموم انگششتو نم میکنی میزنی ب پودرش میمالی زیر بغلت

ی نسخه ی پزشکیم ک خودم قبلا تحقیق کرده بودم این بود ک اگر میخواید بوی عرقتون خوب بشه،تا 3یا4ماه روزی ی استکان گلاب،یا عسل و گلبرگ گل محمدی بخورید

عزیزم شما رو نمیدونم اما پسر منم زیاد بوی عرق میگیره همیشه یه روز در میون میره حمام بعدش مام اسپری سورملینا میزنه که واقعا از هرچیزی که مصرف کرده بهتر بوده و منم وقتی میخوام لباس هاش رو بشورم حتما از سمت داخل زیربغل رو حسابی مایع دستشویی میمالم و بعد ميندازم لباسشویی.البته گاهی لباسها رو دومرتبه میشورم یعنی موقع آویز کردن بو میکنم اگه بو میداد دوباره مایع دستشویی میزنم و میندازم لباسشویی .مایع خوشبوکننده هم خواستی بزن اما حتما مایع دسشویی بزن تا باکتری ها رو از بین ببره

اسی من ب حدی بدنم بو عرق میداد ک از حموم نیومده بیرون هنوز بو میداد حتی حولمم بو میگرفت. تو حمومم باز بوی بغلمو حس میکردم. فکر میکردم هر چه بیشتر بمالم زیر بعلمو با صابون بو میره. اما ن. ی بار یکی بهم گفت حنا و نوره ب هم  کن بزار زیر بغلت  منم امتحان کردم و واقعا  راحت شدم. وقتی میزارم بدنم تا یک هفته بو نمیگیره.  

لایککک

من رئالی نیستم ! من عاشق رئالم🤍شاید عاشق رئال باشم ، اما برای پرسپولیس میمیرم ❤️... بد ضربه خوردم ازت ،کاش میشد تو آدم خاص زندگیم همسایه دیوار به دیوار مون بودی ، صبح که بیدار میشدم از پنجره نگات میکردم تا خسته شم ..🤗🌟

بهش گفتم یه جور دیگ میتونسی بگی نه با دعوا ...

عزیزم 

ضد تعریق درایسول معجزه اس خشک خشک ی 

من چندین ساله استفاده میکنم 

و رو دستش ندیدم قیمتش بالاست ولی اگه درست استفاده کنی قشنگ چند ماه جواب میده دفعه اول و دوم برنی تا چند روز خشکی عالیترینه 

حسرت واقعی را آن موقع ميخوری كه بفهمی، اندازه سن و سالت زندگی نكرده ای  

عزیزم منم هر روز میرفتم حمام روزی چند دست لباس تو خونه عوض میکردم دیگ خسته شدم چون خیلی تنفسم قویه ماشالا و کوچیکترین بویی ازارم میده خلاصه میخواستم بوتاکس زیر بغل بزنم خدا خیرش بده پرسنل داروخانه ی چیزی بهم داد برا زیر بغل ببین عالیه عالی اولش باید هر شب قبل خواب بزنی باید قبلش بری حمام بعد زیر بغلت خشک باشه بزنی بعد بخوابی بعد از ی هفته تاثیرشو میبینی بعد هی کم کم کمترش کنی مثلا هفته ای چهار بار تا هفته ای ی بار دوهفته ی بار برسونی 

بعضیا ب بو بدن و عرق زیادی حساسن،وسواس دارن 

جنس لباست چیه شاید راحت بو عرق رو بد میکنه و زیاد 

یا عرقت کلا بو داره هرچندبار ک بری حموم 

یکی از دوستام اینجور بود البته خودش میدونست و میگفت هرروز دوش میگیرم بازم همینه 

شوهرت وسواس داره،؟ یا باهم مشکل دارید خواسته حرصت بده؟

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانهها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارممن این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم🌈آبادی و آزادیتو ببینم ایران جذاب و عزیزم❤️🩹