2777
2789

خیلی فتنه س تو دوران نامزدی داشت باعث میشد جدا شیم وقتی اون تایم شوهرم اومد برا اشتی و خواهش و التماس که نرو و فلان ، باهاش شرط کردم که قطع ارتباط باشیم با مادرش اگه خواست خودش بره مادرشو ببینه ولی بدون من ، مادرشم نیاد خونمون اونم قبول کرد
بعد شوهرم تک فرزنده ، مادرشوهرم بچه دیگه ای نداره ، پدرشوهرمم فوت شده . مادرشوهرم تنها زندگی میکنه ، بعد دیروزم اومد خونمون یهویی بدون اطلاع یکاری کرد اصلا اعصابم خورد شد حالا برید تاپیک قبلو بخونید میفهمید ، یکار کرد هم بدبخت شوهرم شرمنده شد هم من ویارم گرفت خدا لعنتش کنه
ولی دیشب خواب بدی دیدم حس میکنم تنهاس ظلمه بهش که یه جورایی باعث شدم که رفت و امدی نباشه میترسم تنهایی چیزیش شه شوهرم بندازه گردن من بگه تو باعث شدی مادرم تنها باشه 

فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای  🌙 

اونای دیگرو نمیدونم فقط میدونم شک نکن اگه طوریش بشه شوهرت تورو مسببش میدونه 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب به نظر خودت چاره چیه؟؟ منم پنج سالی میشه با مادر شوهرم قطع ارتباطم.شوهرم تلفنی وقتی بیرونه یا من نباشم باش در ارتباطه.چاره ای ندارم چی کار کنم.فتنه اس.یا مثل ادم زبونشو کنترل کنه یا قید پسرشو کامل بزنه

اونای دیگرو نمیدونم فقط میدونم شک نکن اگه طوریش بشه شوهرت تورو مسببش میدونه

هوف . خیلی اذیت میکننه اخه تاپیک قبلمو بخونی میفهمی چه ادم مارموزیه

فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای  🌙 

خب به نظر خودت چاره چیه؟؟ منم پنج سالی میشه با مادر شوهرم قطع ارتباطم.شوهرم تلفنی وقتی بیرونه یا من ...

وای اره بقران تن و بدن منو میلرزونه 

جواب بدم بی احترامی نمیکنی؟

اهل بی احترامی نیستم اگه بهم بی احترامی نشه

عجب!!!حرف زیاده ولی ترجیحم سکوته!

فقط اینکه اگ مادر چیزش بشه شمارو باعثش میدونه ک البته حقم داره هرکی بود همین بود

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

شوهرت باید ی زن میگرفت میبرد پیش مادرش زندگی میکرد، شما هم متقابل با تک فرزند ازدواج نمیکردی ک تحت ...

علاقه داشتیم بهم و داریم . جفتمونم پشیمون نیستیم فقط میترسم اون چیزیش شه بشه بدبختی زندگیم

من تاپیکت خوندم

چیز خاصی نشده

اگر همیشه همینجوری شلوغش میکنی ک بله ظلم میکنی.

اون بده و به قول خودت فتنه است

ک تعجب برانگیز نیست کارش.

چیزی ک زیاده ماهی همه رستوران‌ها داره

بخر بخور 

اونم گناه خودشو سنگینتر کرده

اون دنیا با اعمال و نیت اش محشور بشه.

💕