2777
2789
عنوان

راهنمایی در مورد وام ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 28 پست
آره زودتر ثبت نام کن ما الان 1سال شده و همچنان منتظریم برا شوهرم هنوز نوبتش نشده خیلی اذیت میکنن لعن ...

وای:) من به امید اون ازدواج کردم چجوری جهیزیه بخرم :) تاریخش هم مشخص نیست چک بدم

وای:) من به امید اون ازدواج کردم چجوری جهیزیه بخرم :) تاریخش هم مشخص نیست چک بدم

تاریخ چی؟ 

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشا به بخت بلندم که درکنار منی 💓متعهد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه جوونا به همین امید ازدواج کردن پول بگیرن بزنن به یه زخم زندگیشون طفلیا.. خدا به جوونا مون رحم کنه با این بی کفایتا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همه جوونا به همین امید ازدواج کردن پول بگیرن بزنن به یه زخم زندگیشون طفلیا.. خدا به جوونا مون رحم کن ...

وای ما حتی پس انداز و سرمایه هم نداریم :) یعنی دلم میخواد بمیرم از استرس 

وای ما حتی پس انداز و سرمایه هم نداریم :) یعنی دلم میخواد بمیرم از استرس

نه حتما در حد یه حرف اصن عملی نمیشه چون واقعن شدنی نیست همچی کاری کنن واقعن دیگه صدای مردم در میاد 

خدا بزرگه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره زودتر ثبت نام کن ما الان 1سال شده و همچنان منتظریم برا شوهرم هنوز نوبتش نشده خیلی اذیت میکنن لعن ...

متاسفانه کشتن اونی که هوا مردما داشت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
نه حتما در حد یه حرف اصن عملی نمیشه چون واقعن شدنی نیست همچی کاری کنن واقعن دیگه صدای مردم در میاد خ ...

میکنن خیلی وقت دنبال کارهاش هستن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بچه ها من خرداد عقد کردم منتظر بودم 18 سالم بشه یکی دو هفته گذشته ثبت نام کنم کی میتونم بگیرم ؟زیاد ...

خواستی بانک کشاورزی ثبت نام کن. سایتش فقط گاهی اوقات باز میشع برای ثبت نام ولی کارت زودتر راه میندازه من سپردم کافی نت اطلاعاتم دادم که باز شد ثبت کنه ۳سال پیش. و اسمم زودتر دراومد چندماه بعد پول برام واریز شد بقیه بانکا شلوغن

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

والا گفتن برا کوتاه کردن صف وام ازدواج می‌خوان کالای ایرانی بدن به جا پول . این به کنار که پول به کا ...

دقیقا

خیلیا برا پول پیش خونه حساب باز میکنن رو این پول، همش که خرج وسیله نمیخوان بکنن ۶۰۰ ۷۰۰ میلیون رو

متاسفانه کشتن اونی که هوا مردما داشت

خدا رحمتش کنه. هرجا میرفت به این بانکا تذکر میداد وام این جوونارو بدین از وقتی ایشون اومد سرکار قحطی شد من ۳ تا بانک عوض کردم خدا شاهده

خدا رحمتش کنه. هرجا میرفت به این بانکا تذکر میداد وام این جوونارو بدین از وقتی ایشون اومد سرکار قحطی ...

نو به قبرش بباره

کم کم جمع میشه