2777
2789

تو تاپیکای اولمم هست که چقد عفریتس باعث شده بود که منو همسرم از هم بخوایم جدا شیم بعدش که شوهرم اومد برا اشتی گفتم باید با مادرت قطع ارتباطیم کنیم اگه دلت تنگ شد خودت تنها میری مامانتو میبینی ولی نه من میام خونه مادرت نه اون بیاد شوهرمم قبول کرد . بعد دوساعت پیش نشسته بودیم زنگو زدن شوهرم رفت باز کرد دیدیم مادرشوهرم بدون هیچی زنگی چیزی راه افتاده اومده اینجا !!!! خونمم یکم شلخته بود . بعد دلتون نخواد دستش ماهی پخته بود برداشته بود اورده بود . بعد من تازه 5 هفتمه ولی شوهرم یکم حساسه گفت تو بشین من خودم چایی میارم یهو زنیکه عین شلنگ پرید وسط گفت نه مگه مردم کار خونه میکنه خودم میرم . با اصرار شوهرمو نشوند . بعد خونم طوریه که از هال به اشپزخونه دید نیست . با اینکه خیلی ازش خوشم نمیاد و اذیتم کرده ولی پاشدم رفتم از رو احترام اشپزخونه ، که بی احترامی نشه خودم چایی بریزم . دیدم کابینتامو همرو باز کرده ریخته بیرون گفتم چی میخواید مامان با یه لحن خیلی بد برگشته میگه قابلمه ت کجاس میخوام غذا گرم کنم برا محمد

هستید بقیشو بزارم ؟

فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای  🌙 

اگه هستید بگید وقتی تموم شد لایکتون کنم

فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای  🌙 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زودبگو الان نمازمیشه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

محمد نباید در رو باز میکرد

دیگه نمیشد بزاریم پشت در بمونه که

اره درس بودکارت ایشالاهمچی روزیم برامن برسه ک نخام هیجوقت ببینمش فعلامنوشوهرمم قطع ارتباطیم باهاش قبلنم ک اشتی بودیم نمیرفت خونش ماهی یبار فوقش 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

وقتی میشناسیش چرا درو باز کردی

خودت میدونستی وقتی بیاد داخل قراره همچین کارایی کنه پس گلایه نکن

وقتی میدونی باید قطع ارتباط کنی دیگه در باز کردنت چیه

از این به بعد قطع ارتباط کامل کن و به شوهرت بگو که ازش توقع حمایت داری و باید پشت تو باشه درهر شرایطی

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

بلایک

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

اسی درحال تایپ

اسی اف