2777
2789

از اول زندگیمون بساز و قانع بودم،همهاطرافیانم گفتن این اخلاقت درست نیست با هرچیزی کنار نیا.شوهر منم همیشه حرف حرف خودشه و اومد طبقه بالای خونه باباش یه خونه ۵۰متری ساخت و منو بازور آورد اینجا و گفت یا میای یا طلاقت میدم.یه روزی تصمیم گرفتم همیشه ازش پول تو جیبی بگیرم برا خودم خرید کنم و بزارمش تو فشار که از این خونه بریم چون نمیخوام پیش خانواده شوهرم باشم و جامم کوچیکه،شوهرم که تغییر رفتارمو دیدباهام دعوا کرد منم خیلی دلم شکست و قهر کردم اومدم خونه بابام،بعد چند روز اومد دنبالم و گریه بلند بلند که یا میای خونه یا همین الان میرم خودمو میکشم.

من نمیخوام زن بسازی باشم اما دلم میسوزه😔شوهرم تاب و توان اینو نداره بزاریش تو فشار.خب پس چیکار کنم؟اینجورم خودم اذیت میشم از بس فداکاری کردم و از همه چیزم زدم

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باهاش حرف بزن بگو راضی نیستی

میگه خب همین ازدست من برمیاد راضی نیستی جداشو

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

همون اول نباید میذاشتی

با این اوضاع اقتصادی از کجا بیاره باز خونه رهن کنه!

یا بهش بگو خونه‌تون رو رهن بدین با پولش خودتون یه جای دیگه یه خونه کوچیک بگیرید

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

با زور و اینا نه منطقی اول خودت بگو اگر نشد خانواده رو بنداز جلو درخواست تو رو بگن که دخترمون نمی‌خو ...

انجام دادم اینکارو رو نتیجه نداد

همون اول نباید میذاشتیبا این اوضاع اقتصادی از کجا بیاره باز خونه رهن کنه!یا بهش بگو خونه‌تون رو رهن ...

پدرشوهر مضخرفم نمیزاره جای ما مستاجر بیاد

همون اول نباید میذاشتیبا این اوضاع اقتصادی از کجا بیاره باز خونه رهن کنه!یا بهش بگو خونه‌تون رو رهن ...

والا همون اول اصلا به حرف من گوش نداد و پاشد سر خود این خونه رو ساخت هرشب خونمون دعوا بود،بدون اینکه نظر منو بخوادخونه رو ساخت و منو آورد اینجا

خب برو پيش شوهرت از اول باید این فکر میکردی این قضیه ام آروم آروم حل کن نه اینجوری عزیزمن

برگشتم ولی از بساز بودن نفرت دارم

بگو پ چرا اومد زار زار گریه کردی تحمل دوروز دوریمو نداری

فقط هارت و پورت میکنه وگرنه نمیتونه بدون من زندگی کنه

خب از اول این شرایط قبول کردیسعی کن بجای قهر راه حل بهتر پیدا کنی

هیچی دیگه فعلا نشستم یکم پولامونو جمع کنیم خونه بخریم😔