2777
2789

ارضا

بی خیال خواهر

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه خانم دکتر

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

بیخیال بابا هزارتا گرفتاری داریم که اصلا به ...انجام دادن نمیرسه کلا میل جنسی مون از بین رفته

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

حقیقته ..جهت راهنمایی و کمک گفتم...

باشه ولی اون ارضا هستش🌹

حال بحث ندارم گل برا همین نوشتم وگرنه اشتباه هس

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

بله این مسئله فقط یکی از فاکتورهای افسردگیه.. وگرنه هزارو یک دلیل دیگه هم میتونه باشه که ی آدمو از ی انسان شاد تبدیل میکنه به یک آدم افسرده ....شریک زندگی بد، مسائل اقتصادی، از دست دادن عزیزان، و هزارو یک مسئله دیگه که تو جامعه امروزی گریبان همرو گرفته