2777
2789
عنوان

چرا اینجا تا هرکس یه مشکلِ زندگیش میگه همه میگن طلاق بگیر❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1857 بازدید | 289 پست
دیگه اون مزه دهنت رو شناخته من که جات باشم انقدر پیله میکنم انقدر میگیرم ازش بزار اون بگه ندارم 🤦🏼 ...

اتفاقا شر کردم گفم ندی میرم گف برو جهنم گفم واس دخترت داری ب من نع  گف اره اون واجبه

احسنت طلاق راه چاره نیست جز در موارد خاصبرای همه ارزوی خوشبختی عاقبت بخیری و آرامش دارم🌸💚

❤️❤️❤️❤️

پروف خودمم شات نگیرید ممنون.اگه سریال چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤(اونجا که سوگند میگه:ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من،،،،،دقیقا اینجای زندگیم.)🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتفاقا شر کردم گفم ندی میرم گف برو جهنم گفم واس دخترت داری ب من نع گف اره اون واجبه

😔😔😔

همه شب نماز خواندن همه روز روزه رفتن؛ همه ساله از پی حج سفر حجاز کردن🕋 ز مدینه تا به کعبه سر و پا برهنه رفتن؛ دو لب از برای لبیک به وظیفه باز کردن🗣 شب جمعه ها نخفتن به خدای راز گفتن؛ ز وجود بی نیازش طلب نیاز کردن🌒به خدا قسم که هرگز ثمرش چنین نباشد؛ که دل شکسته ای را به سرور شاد کردن💞به خدا قسم که کس را ثمر آنقدر نبخشد؛ که به روی نا امیدی در بسته باز کردن🫂💙

❤️❤️❤️❤️

🥰😘🌸🩷

همه شب نماز خواندن همه روز روزه رفتن؛ همه ساله از پی حج سفر حجاز کردن🕋 ز مدینه تا به کعبه سر و پا برهنه رفتن؛ دو لب از برای لبیک به وظیفه باز کردن🗣 شب جمعه ها نخفتن به خدای راز گفتن؛ ز وجود بی نیازش طلب نیاز کردن🌒به خدا قسم که هرگز ثمرش چنین نباشد؛ که دل شکسته ای را به سرور شاد کردن💞به خدا قسم که کس را ثمر آنقدر نبخشد؛ که به روی نا امیدی در بسته باز کردن🫂💙

میخدان بگن خیلی بلدن

والا بخدا بیکار و علاف اند دیگه😉

من؟

شما نه 

اونایی که فورا پیشنهاد طلاق میدن 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود،،،لطفا مردا درخواست دوستی ندین، خسته شدم از دستتون

دقیقا کاری که با مادرم کردن آخرش رفت هم خودش بدبخت کرد هم مارو طلاق برای موارد حاد هست نه هر چیزی

سلام

شما دختر جوانی و کم و بیش تجربه داری ....ان شالله که بعد این خوشبخت و عاقبت بخیر باشین

به راهنمایی تون نیاز دارم....دخترم چهارده سالشه و پسرم یازده

چند سال پیش ...همسرم به دلایلی عاشق یکی دیگه شد و باهم قرار ازدواج گذاشتن....الان پشیمانه مثل سگ!!! ولی خب دختره دیگه هفتساله به این ..وا ..داده ...و الان مجبوره بگیرتش.

خودش می گه صوری طلاق بگیریم ....اینو بگیرم بعد تو رو هم دوباره برگردونم ......اونم شاید تحمل نکنه جداشه بره و....

اما فهمیدم خانوم به شوهر بی معرفتم پیشنهاد آی وی اف داده برا دوقلو دار شدنشون...گفته طلاقمم بدی زحمتی گردنت نمیندازم و خودم بزرگ میکنم ....(بی شرف معلم خصوصی بود الانم دوساله استخدام رسمی)

الانم دوتایی درحال جهاز خریدن هستن ...

الان من گریه هامو سالهاست کردم ...زجه هامم زدم و دیگه سر شدم ......برام زیاد مهم نیست جدابشم .......نگرانی من بچه هامن ....و ترسم از آینده شون ....برا همین الان سالهاست هم خودم بلاتکلیفم ...و رضایت به طلاق ندادم ...هم اون دوتا رو رو هوا گذاشتم ........نمیدونم صلاحمون چیه ....دخترم بعد طلاق زیاد ضربه میبینه ؟

خدایا ای مهربان ترین مرا ببخش... اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم بحق زینب کبری سلام الله علیها...🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او  نسل علی دوست بخواه... .یا مهدیدلمان به تنگ آمده و اشکمان جاری...  مددی فرما... ای مرحم دردها... ای مولای من.یا صاحب زمان.   حسین  جان سلام من برتوباد در تک تک روزها که جهان هست ..ماه و خورشید هست ...آسمان هست ..اما من نیستم. خدایا مارو با عزیزانمون امتحان نکن یا رحیم و یا کریم    !!!! ۱۱۱۱  

شما نه اونایی که فورا پیشنهاد طلاق میدن

بله عزیزم منم همین رو میگم دیگه

حالم اصلا خوب نی از استرس تهوع معده درد

خدانکنه گلم چیشد رفتین دنبالش؟

سلامشما دختر جوانی و کم و بیش تجربه داری ....ان شالله که بعد این خوشبخت و عاقبت بخیر باشینبه راهنمای ...

چه قصه ای که قلبم کنده شد 

اینجوری رضایت نده همه چیز رو بگیر و بعد باشه به طلاق موافقت کن اما مطمئن باش بچه ها روحی و روانی خیلی اسیب میبینن و اذیت میشند بازهم ببخشید شما با من نبودید من همینطور گفتم نظرم رو بگم معذرت اگر ناراحت شدید

سلامشما دختر جوانی و کم و بیش تجربه داری ....ان شالله که بعد این خوشبخت و عاقبت بخیر باشینبه راهنمای ...

انشالله بهترین ها قسمتتون بشه 

شرایط شما خیلی پیچیده است 

طبیعتاً فرزندان بعد طلاق والدین بیشترین ضربه میبینن 

مخصوصا دختر که با وجود نامادری این ضربات بالاتر می‌ره 

من خودم در اثر ناراحتی چندین بیماری گرفتم 

پیشنهاد طلاق سوری همسرتون فقط برای فریب شما هست و فکر نکنم بخواد اون دختره طلاق بده 

اگه بتونید همسرتون ملکی چیزی به اسمتون بزنه شما بچه هاتون باهم زندگی کنید نفقه اتون هم بده 

و اون زنه هم حالا همسرت طلاق بده یا نه 

اگه امکان طلاق اون دختره هست بمونید صبوری کنید 

تا طلاقش بده 

میتونید تو این مدت با سیاست محبت همسرتون به سمت خودتون جذب کنید تا سمت شما بیاد اون دختر طلاق بده 

اگه هنوز عقد رسمی نکردن به هیچ وجه این اجازه نده که عقد کنند

وا داده هم مهم نیس مقصر دختره هست نه شما که 

اگه با طلاق سوری موافقت کنید بگین همسرتون به خونه به نامتون بزنه بعد 

اگر خواستین بیشتر توضیح بدم میتونید درخواست دوستی بدین با همین جا بگم براتون 

هم دردی و هم درمانی

اینکه میگین شوهرتون پشیمونه فرصت مناسب به برای جذب همسرتون از طریق سیاست و محبت  

من برگردم خونه براتون دوباره توضیح میدم

هم دردی و هم درمانی

چه قصه ای که قلبم کنده شد اینجوری رضایت نده همه چیز رو بگیر و بعد باشه به طلاق موافقت کن اما مطمئن ب ...

ممنونم از راهنماییتون ....لطف کردی عزیز

خدایا ای مهربان ترین مرا ببخش... اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم بحق زینب کبری سلام الله علیها...🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او  نسل علی دوست بخواه... .یا مهدیدلمان به تنگ آمده و اشکمان جاری...  مددی فرما... ای مرحم دردها... ای مولای من.یا صاحب زمان.   حسین  جان سلام من برتوباد در تک تک روزها که جهان هست ..ماه و خورشید هست ...آسمان هست ..اما من نیستم. خدایا مارو با عزیزانمون امتحان نکن یا رحیم و یا کریم    !!!! ۱۱۱۱