2777
2789

برای خیلی سواله مثلا بنده خدا میاد راجب زندگیش میگه میگه دنبال یک مشورتن یک راهنمایی درست بعد تا میرسن و نمیرسن میگن طلاق فقط طلاق🥲

پشت هر اکانت یک آدم که نمیدونم آیا اصلا متاهله مرد یا زنه یک دختر پونزده ساله است که تازه کلاس هفتمه اومده راهنمایی میکنه🥲

باور کنید زندگی بعد طلاق گل و بلبل نیست روزگار سخت میگذره حیف زندگی هاتون نیست 

مشکلاتتون رو ریشه ای با صحبت مشاوره ووو با لحن خوش حل کنید..

❌️اینجا مشورت و راهنمایی هایی که میکنن واقعا مشخص میشه که تو دلشون چیه و واقعا دنبال طلاقن یا نه نمیدونم شما ام این حس رو میگیرید یا نه❓️وقتی مثلا یک نفر تاپیک میزنه و دیگران راهنمایی میکنن واقعا من یکی میفهمم که کی داره از ته دل؛دل میسوزونه🥲

همه شب نماز خواندن همه روز روزه رفتن؛ همه ساله از پی حج سفر حجاز کردن🕋 ز مدینه تا به کعبه سر و پا برهنه رفتن؛ دو لب از برای لبیک به وظیفه باز کردن🗣 شب جمعه ها نخفتن به خدای راز گفتن؛ ز وجود بی نیازش طلب نیاز کردن🌒به خدا قسم که هرگز ثمرش چنین نباشد؛ که دل شکسته ای را به سرور شاد کردن💞به خدا قسم که کس را ثمر آنقدر نبخشد؛ که به روی نا امیدی در بسته باز کردن🫂💙

برای یک بحث ساده طلاق رو پیشنهاد میدن 

و بدبختی اینجاست که خیلیا تحت تاثیر همین مشاوره های افراطی قرار میگیرن 

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بستگی داره

بعضیا مجردن و کم سن

بعضی وقتا هم واقعا طرف داره آزار می بینه

میگه معتاد هس خرجی نمیده کتکم میزنه و... خب چی بگن؟

هم اونایی که میگن فقط طلاق هم اونایی که میگن رژ قرمز بزن به خودت برس جلوش مانور بده خیلی رو مخن

یکیش من مجبورم بسوزم و بسازم همسرم کار اشتباهشو گردن نمیکگیده لج پیکنه

باور کنید عزیزم همه چیز قابل حل شدنه فقط با صحبت و محیت و مهربونی!من که نمیدونم مشکل زندگیتون چیه ولی خواهرانه میگم با صحبت حل کن طلاق اصلا خوب نیست من خودم عذابش رو کشیدم😔

همه شب نماز خواندن همه روز روزه رفتن؛ همه ساله از پی حج سفر حجاز کردن🕋 ز مدینه تا به کعبه سر و پا برهنه رفتن؛ دو لب از برای لبیک به وظیفه باز کردن🗣 شب جمعه ها نخفتن به خدای راز گفتن؛ ز وجود بی نیازش طلب نیاز کردن🌒به خدا قسم که هرگز ثمرش چنین نباشد؛ که دل شکسته ای را به سرور شاد کردن💞به خدا قسم که کس را ثمر آنقدر نبخشد؛ که به روی نا امیدی در بسته باز کردن🫂💙

باور کنید عزیزم همه چیز قابل حل شدنه فقط با صحبت و محیت و مهربونی!من که نمیدونم مشکل زندگیتون چیه ول ...

عزیزم تاپیک شما هم خیلی بی منطقه و مثل کساییه که میگن فقط طلاق اینکه شما از طلاقت راضی نیستی دلیل نمیشه بگی بقیه طلاق نگیرن و طلاق خوب نباشه 

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

بستگی دارهبعضیا مجردن و کم سنبعضی وقتا هم واقعا طرف داره آزار می بینهمیگه معتاد هس خرجی نمیده کتکم م ...

نه عزیز دلم زندگی شوخی نیست تا یک چیز میشه میگن خب طلاق بگیر واقعا چیزی راجب طلاق نمیدونن این چه راهنماییه🥲همه چیز با صحبت قابل حله برای زندگی راه حل های مختلف وجود داره که طلاق راه درستی نیست😔نمیدونم انشاالله هیچکس زجر طلاق رو نکشه ادم زندگیش رو تا میتونه باید نگه داره

اینکه بعضیا کلا اولین راهشون طلاقه آره مسخرست 

ولی مشاور رفتن هم اکثرا نتیجش میشه همون طلاق. چرا؟

چون شوهره داره همه جوره کم میذاره مشاور هم نمیتونه معجزه بکنه فقط با مشاور رفتن تکلیف اون خانوم زودتر مشخص میشه که شوهرش درست بشو نیست

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
عزیزم تاپیک شما هم خیلی بی منطقه و مثل کساییه که میگن فقط طلاق اینکه شما از طلاقت راضی نیستی دلیل نم ...

این چه حرفیه عزیزم الان شما میگید طلاق برای هر بهانه و چیزی خیلی خوبه؟اتفاقا خداروشکر من طلاق گرفتم اگر دیگران خیانت رو چت و پیام دیدن من با یک خانم گرفتمشون عزیزم قضاوت نمیکنم ولی میگم یک سری چیزها و تاپیک هارو بنده خداها میزنن برای راهنمایی مشورت یا واقعا یکی بلد نیست چطور رفتار کنه چی بگه..آیا درسته بگیم طلاق بگیر؟چنان رو مغز طرف راه میرن که واقعا از فرداش به فکر طلاقه..من منظورم اینه عذاب راه دادگاه سختی هاش فک کردی مهریه یا چیزی آدم میتونه بگیره؟حرف های بعدش که هی تو سری بزننت کلی درد و رنج حتی میگن خب مطلقه است یه دستی بندازیم بعد طلاق زندگی شرایطش سخت میشه باید بری سرکار که از پس زندگیت بر بیای..شما تجربه اش ندارین نمیدونین چی میگم😊