2777
2789
عنوان

رتبه اول کنکور تجربی چقدر حسودداشت

231 بازدید | 29 پست

بخدا من ارته قلب براش خوشحالم 

افرین بهش

حالا پول باباش یا تلاش خودش بوده هرچیزی مهم نیس مهم اینه موفق شده ...خوشحالم براش هم جنس خودمو موفق ببینم 

بنده خدا چقدر تواینستا پریدن بهش و حرفای نامربوط بهش زده بودن..خدا هرچی حسود عقده ایه واقعا لعنت کنه

کاش از ذوق کردن از پیشرفت همدیگه رو مد کنیم بجای عقده بازی

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظر من خودشم استعداد داشته و تلاش گرده اینقد مورد بوده خرج کردن و هیچی نشدن....... 

تنهاییم را ب ادم های بی ارزشی که دعوت کردن و محبتو ب حساب سادگی میزارن، هرگز نمیفروشم... دیگه تموم شد اون دوران...

تازه داره میاد دانشگاه ما😂بعد منم چون ترمم بالاتره تو کادر ثبت نام دانشجویان جدیدالورود هستم، جالبه ...

من پیگیرش نبودم فقط حسادت ها رو متوجه شدم ادمایی ک نمیتونن ب ی جایی برسن و عقده شونو سر اونی ک موفقه خالی میکنن چ رشته ای میخواد بخونه؟

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

بنظر من خودشم استعداد داشته و تلاش گرده اینقد مورد بوده خرج کردن و هیچی نشدن.......

همونا ک خرج کردن هیچی نشدن حسادت میکردن بهش

ما زنا علیه خودمون گارد میگیریم