2777
2789

خیلی خیلی خیلی پولدار هستند امسال کنکور داشت و کلی خرجش کردن 

فروردین به خواست خودش عقد کرد سر سفره عقد به عاقد گفته بودن باید بگه سرکار خانم دکتر فلانی 

😐😐

بعد آمدن رتبه ها گفت من پزشکی میارم ولی اصلا نمیرم فقط دندون 

امروز ظهر گوشیش دست خواهر کوچیکش بود دستش خورده بود کارنامه اش استوری شده بود رتبه اش ۴۵ هزار شده بود 

بماند که چقد منو بخاطر رتبه ۹ هزار تحقیر کرد

کاربری ۵ سالم بخاطر.... ترکید😂❌️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخیی تو 💔

و آخییی خود دختره اگه واقعا قلبش مهربونه 🥺💔

منم دندون میخواستم اما امسال نتیجه نگرفتم 

خیلی بده ، خیلی حس بدیه 

اما سر عقد بگن خانم دکتر دیگه زیاده رویه

واسم دعا کنید...دوست داشتین صلوات، ی سوره کوچک هر چی به نیتم بخونین، میگن دعاهای شما میگیره رفقا🌱

اخیی تو 💔و آخییی خود دختره اگه واقعا قلبش مهربونه 🥺💔منم دندون میخواستم اما امسال نتیجه نگرفتم خیل ...

انقر منو تحقیر کردند خودش و مادرش

کاربری ۵ سالم بخاطر.... ترکید😂❌️

دقیقا مثل چند سال پیش ک دونفر خانم پشت سرمن غیبت کرده بودن بعد یکیشون بچه کوچیک داشت گوشی مامانش دستش بوده اومده بود ویسای غیبتشون برا من فرستاده بود اصلا بلد نبود ویس چیه اون موقع کارخدا🤣 

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

انقر منو تحقیر کردند خودش و مادرش

گاهی وقتا آدم از کار خداحیرت زده میشه فقط کافیه خوب دقت کنیم منتظر حکمتا و انتقاماش باشیم

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

دقیقاولی من یکم براش ناراحت شدم...

وقتی همچی آدمایی خودشون هیچ پخی نیستن چرا باید خودشونو ازبقیه سرتر بدونن آدمای پفیوز و خودشیفته عاقبت خوشی ندارن