2777
2789
اینجام که اینجام حتما کاری داشتم با رفیقم که اینجام

باش چرا فشاری میشی منم بخاطر رفیقام اومدم نه تو که

«🩵ماوی یعنی آبی، مثل چشم‌های آسمون وقتِ آرامش💙...»    من آدم ساده ای نیستم ، ولی ساده ترین چیزا دلمو می بره...🌑🩶 یه آدم پر از تناقضم؛ همون قدر که عاشق سکوت شبم و صدای بارون و صدای دریا 🫠✨️ دیوونه خنده های بلندم با آهنگ شاد و قری 🥰❤️‍🔥 همون قدر که دلم پر از آرامشه🌫 ، پر از طوفانه🌪... پس بازی نکنید با حالت نوسانیم🤞🏻🤣🎀پروفایلم عکس چشم خودمه کپی نکنید🗿✨️ خیلی زود صمیمی میشم تو فقط سلام کن🤣🧚‍♀️عاشق مو فرفریااا🥹🩷هر چی دل تنگته میشنوم🥹💕 https://daigo.ir/secret/31742912245

باش چرا فشاری میشی منم بخاطر رفیقام اومدم نه تو که

فشاری خودتی 

نمکدون !

شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این به درخت میگن بعد میگی من سواد حرف زدن ندارم

این اسم اشاره به نزدیکه هم برا اشیا هم برا انسان تو چرا به خودت میگیری مگه درختی؟

بابا من ول کردم چرا ول نمیکنی برارر

«🩵ماوی یعنی آبی، مثل چشم‌های آسمون وقتِ آرامش💙...»    من آدم ساده ای نیستم ، ولی ساده ترین چیزا دلمو می بره...🌑🩶 یه آدم پر از تناقضم؛ همون قدر که عاشق سکوت شبم و صدای بارون و صدای دریا 🫠✨️ دیوونه خنده های بلندم با آهنگ شاد و قری 🥰❤️‍🔥 همون قدر که دلم پر از آرامشه🌫 ، پر از طوفانه🌪... پس بازی نکنید با حالت نوسانیم🤞🏻🤣🎀پروفایلم عکس چشم خودمه کپی نکنید🗿✨️ خیلی زود صمیمی میشم تو فقط سلام کن🤣🧚‍♀️عاشق مو فرفریااا🥹🩷هر چی دل تنگته میشنوم🥹💕 https://daigo.ir/secret/31742912245

فشاری خودتی نمکدون !

من بارساییم با من حرف نزنید!

بسه ديگه شورشو در آوردین همتون

@کهکشان،سفید‍ چرا به اسرا  گفتی ازش خوشت نمیاد بازی هست قرار نیست به کسی بی احترامی بشه.

@asraam‍ یه چیزی گفته تو چرا ریپ میزنی ولش کن اهمیت نده یه دعوایی بوده تموم شد رفت منم کسی رو نفروختم به کس دیگه انتخاب خودم بود. به کسی هم مربوط نمیشه

@امباپهa‍ شما هم به جای اینکه نزاری دعوا کنن آتیشش رو بیشتر میکنی لطفا خواهش میکنم تاپیک و ببند

هیچ کدومتون حق ندارین ریپ بزنید رو پستم و دعوا راه بندازید هم آبروی منو هم آبروی خودتون رو ببرین .

به خدا ریپ بزنید یکیتون درباره این موضوع صحبت کنید نی نی یار رو تگ میکنم به خدا تگش میکنم بقیه اش هم نیست برام کی تعلیق میشه کی نه 

پس دیگه تکرار نکنه ببیند هیچ کدوم حق ندارید ریپ بزنید بسه دیگه وگرنه نی نی یار و تگ میکنم تا همه مون تعلیق شیم.شوخی هم ندارم باکسی

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

من بارساییم با من حرف نزنید!

خخخخ شانسی کلیک نه 

شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”

بسه ديگه شورشو در آوردین همتون@کهکشان،سفید‍ چرا به اسرا گفتی ازش خوشت نمیاد بازی هست قرار نیست به ک ...

ببینید من اصلا آدمی نیستم که بخوام خدای نکرده آب بیار آتیش بیار معرکه بشم 

و قصدم ام اصلا بی احترامی نبود به کسی که آبروی ریخته بشه 

اما بحث معرفت و اثبات طرف حق و باطل که میاد وسط من از چیزی نمی‌ترسم من اگه میخواستم تعلیق بشم اینجا نبودم و پس قبلش به کاری که کردم فکر کردم 

پس خواهش میکنم من رو از تعلیق شدن نترسونید 

حالا ام برای اینکه دعوا ادامه دار نشه باشه تاپیک رو می‌بندم 

تمام .