2777
2789
عنوان

عروسی بندری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوب وظیفه داماده🤣🤣🤣🤣🤣

دیگه چون تدارک دیدن همه هم باید بخورن اجباریه 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

دیگه چون تدارک دیدن همه هم باید بخورن اجباریه

آهان😂😂😂

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

😎عالیی عالییی با لباس محلی فقط قربدی🥺🤭کلا عروسی دوست دارم إن شاءالله همه ازدواج کنن من بیام عروسی ...

😂😍منم اگه تو شهرمون عروسی های شمارو داشتم عاشق عروسی میشدم

از شماهم چند شبه؟

فقط به خاطر پیک؟؟؟ پس عروسی کوردا رو ندیدی

نه ربطی به پیک‌نداره شما عروسی شیرازیا ببینی کوردارو دیگه نمیری

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

کوردا رو که مجبورم برم. ولی شیراز محاله چون کسی وندارم اونجا

عروسی اقوام خودم دعوتتون کنم میاین؟؟

ممنون از لطفتون

خواهش