2777
2789
عنوان

رفتار زشت مادر شوهر و خواهر شوهرم

297 بازدید | 16 پست

من با مامان و بابام دیروز صبح رفته بودم روستای مادری شوهرم رفته بود سرکار من دیشب ساعت دو شب رسیدم خونه اومدم دیدم مادر شوهرم و چهارتا از خواهر شوهران بچه هاشون نشستن دارن فیلم عروسیمونو نگاه می‌کنن چهار ماهه عروسی کردیم  خونه پره جا خوردم رفتم رو مبل کنار با همسرم نشستیم نیم ساعت بعدش ک تموم شد مادر شوهرم گفت یه چای نمیدی بهمون با اینکه خونشون طبقه پایینه 

منم پاشدم با اکراه کتری گذاشتم خسته هم بودم تو ماشین خوابم برده بود اصلا حال و هوای یچیز دیگ بود و شرایط این جو رو نداشتم شوهرم صدا زدم لیوانا آب کشیدیم و چیدیم تو سینی چون یکم خاکی شده بود چای رو دم کردم شوهرم لیوانا برد من چای رو گذاشتیم رو جلو مبلی شوهرم ریخت تو لیوانا کم اومد چای آبجوش رو گاز بود بود گفتم یکم دیگ چای بریز بعد آبجوش آورد دو لیوان دیگ ک کم بود ریخت بعد موقع رفتن خواهر شوهرم بزرگم و مادرش

هی می‌گفت دستت درد نکنه به شوهرم میگفتن مادر شوهر می‌گفت چای دم کرده پسر خیلی خوبه

از شوهرم این دو نفر خدافظی کردن و منو نادیده گرفتن و رفتن 

چه واکنشی داشته باشم خیلی حرصم دراومده اینم بگم من آدم ساکت و کم حرفیم نسبت به اونا ولی خانوادم ازونا خیلی با فرهنگ ترن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امیدوارم ناراحت نشی اما اینا خیلی بی جنبه بودن و لازم بود که جلوشون سیاست به خرج بدی و به شوهرت نگی اینکار و اون کار رو انجام بده، به جاش وقتی رفتن استکانا میدادی شوهرت میشست 

مامان یه آقا پسر گوگولی

خوب یه چایی درست میدادی بهشون

خب چه فرقی داره باهمسرش چای دادن

خسته بوده خانوم

اونا که انقدر راحتن درنبودش تو خونه ش دورهمی میان

ی چای دم می کردن براخودشون

یا از پایین میاوردن بالا

حالا همه چی کنار ....کار اونا هم اشتباه بوده وقتی شما نیستی اومدن فیلم عروسی ببینن خونت مخصوصا اگر بار اول باشه چون اکثرا رسم هست دورهم میبینن بار اولی

اما شما چرا یه چای درست حسابی نیاوردی یا لیوان کم یا چای اینم نوعی بی احترامی 

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

بپذیر ک کارت اشتباه بوده

به مهمون احترام نذاشتی حالا هر کی بودن

بعدم سیاست نداری جلو خانواده شوهرت شوهرتو بکار گرفتی

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

بپذیر ک کارت اشتباه بودهبه مهمون احترام نذاشتی حالا هر کی بودنبعدم سیاست نداری جلو خانواده شوهرت شوه ...

احترام چی پررو پررو اومدن نشستن یه ایل من خسته اومدم بدون هیچ امادگی ای با اون خستگی و لباسا کثیف من فقط میخواستم برم بخوابم ساعت دو شب اینهمه مدت نیومدن گذاشتن من نباشم بیان