2777
2789
عنوان

بگه بچتون قبل اینکه بگه مامان

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 20 پست

از اون خنده اولا معلومه چقد فتنه ای 

اما برا یه مادر اصلا مهم نیست فقط ذوق یاد گرفتن بچشو میکنه پس الکی خوشحال نباش

برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔

از اون خنده اولا معلومه چقد فتنه ای اما برا یه مادر اصلا مهم نیست فقط ذوق یاد گرفتن بچشو میکنه پس ال ...

اوکی راحت باش 🙂🩷

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از اون خنده اولا معلومه چقد فتنه ای اما برا یه مادر اصلا مهم نیست فقط ذوق یاد گرفتن بچشو میکنه پس ال ...

دلم سوخت حقیقتا

دختر خواهرشوهرت هم میتونه تو زندگیت فتنه کنه؟؟

گیریم من فتنه 🤣

چقدر باید یه نفر حقیر باشه که دخترخواهر شوهرش بتونه رو زندگیش تاثیر داشته باشه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

دلم سوخت حقیقتادختر خواهرشوهرت هم میتونه تو زندگیت فتنه کنه؟؟گیریم من فتنه 🤣چقدر باید یه نفر حقیر ب ...

نسوز حالا 

ذات خراب

برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔

نسوز حالا ذات خراب

سوزشش باشه برای شما

به سلامت