2777
2789

اینکه حدود دوساله ماشینمون رو برا خرید خونه فروختیم والان دوساله نمیتونیم یه وامی جور کنیم بخریم اعصابم رو بهم ریخته

من ۲۵سالمه همسرم۳۰ 

بعضی همسنامون هم خونه دارن هم دوتا ماشین دلم میگیره البته اونا باباهاشون پشتشون مام خونه امون رو داریم تکمیل میکنیم ولی وضع اونا کجا و وضع ما کجا 

پدر همسرمنم خیلی پولداره اما آب از دستش نمیچکه برا پسراش همه چی دختراشن ما در به در دنبال وامیم اما اونا وام با گردش حسابشون گرفتن برا دخترش ماشین بهتر بخره نقدم کمک کردن دلم گرفتم خیلی..... چجوری قراره پس دوباره ماشین بخریم 

کجایی دختر بخدا خیلیم جلویین

کلا دست روی دست زیاده بخای مقایسه کنی پیر شدی

خیلیا خونه چیه هنوز شوهرشم ندارن🤣🤭

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بهتره از کسی انتظار نداشته باشید و روی پای خودتون باشید. مهم نیست با چه سرعتی پیش میری مهم اینه که ادامه میدی و موفقیت به این نیست که از بقیه جلو بزنی، به اینه که از گذشته بهتر باشید.

الان شرایط همه سخته و فقط شما نیستی همه همینطورن ولی باید تلاش کرد و ادامه داد...

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

نمیدونم والا منم میبینم پیاده ایم اعصابم داغون میشه متاسفانه .‌...خیلی سخته برا هردمون

ایشالله میخوری یه روزی ، ولی مقایسه نکن که عصبی نشی ، یادت باشه شرایط برای همه یکسان و عادلانه نیست ...

🧚‍♀

کجایی دختر بخدا خیلیم جلویینکلا دست روی دست زیاده بخای مقایسه کنی پیر شدیخیلیا خونه چیه هنوز شوهرشم ...

اره اینم حرفیه😅ولی بعضا هی میگن عه هنوز ماشین نخریدیم باززز ما برسونیمتون با یه لحنی ناراحت میشم همسرم یه رفیق داره شغل هم نداره پادو مغازه باباشه ولی ماشین اینا داره امروز اونجوری گف ناراحت شدیم

وااا خودتون جواب سوال خودتون رو دادین اونا یا شوهراشون چندین شغل دارن یا پدرهاشونم کلی کمک مالی میکنه بهشون و اینکه چه اشکالی داره یه مدت با اتوبوس و مترو و تاکسی بگردین تا بالاخره ماشینتونم بخرین اگر شوهرتون و خودتون مسئولیت پذیر باشین خریدن ماشین غیرممکن نیست ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

ببین مقایسه همراهش ناشکری هم میاد . همین چیزایی که شما داری خیلیا ندارن

اره خدا منو ببخشه خدایا شکرت ولی بعضیا زخم زبون میزنن ناراحت میشم مثلا مدام میگن فلانی با عرضه خودش تو یه سال دوتا ماشین خرید انگار برا مارو عمه اونا خریده بودن