خدایا_منتظر_معجزتم مدیر عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 3496 عنوان کسی کم کاری تیروئید داره سوال دارم | مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 22 پست تازه متوجه شدم که تیروئیدم کم کار شده و این ماه روز ۷ پریودیم ولی قطع نمیشه ممکنه دلیلش کم کاری تیروئید باشه؟؟ حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند 1404/06/20 | 01:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خدایا_منتظر_معجزتم مدیر استارتر عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 3496 برو به درمانگاه آزمایش های لازم بگو برات بنویس سنت بگو هر چی لازم بگو برای چکاب کلی برات بنویسهبعد ت ... باشه ممنون عزیزم ولی آزمایش یه هفته پیش دادم حالا اگه ادامه داشت دوباره باید برم.. حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
خدایا_منتظر_معجزتم مدیر استارتر عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 3496 شایدم چیز گرم خوردی پریودت یکم طولانی شده نمیدونم عزیزم روزهای اول پریودم سفر بودم و پیاده روی زیادی داشتم و آزمایشم دادم تیروئیدم کم کاره حالا نمیدونم دلیلشو... حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
سیماسابق عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 870 نه دیگه جواب آزمایشت ببر پیش به متخصصخونریزی زیاده یا فقط لکه بینی اگه لکه قهوه ای باشه عادی یکم
خدایا_منتظر_معجزتم مدیر استارتر عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 3496 نه دیگه جواب آزمایشت ببر پیش به متخصصخونریزی زیاده یا فقط لکه بینی اگه لکه قهوه ای باشه عادی یکم جواب آزمایشمو نشون دکتر آزمایشگاه دادم فقط کمی فقر آهن دارم و کم کاری تیرویید... پریودم الان که روز هفتم هست متوسطه حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
سیماسابق عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 870 خوب خدارو شکر چیزی نیست من این مشکل داشتم ببخشیدا می گم فقط لخته بود خیلی بد بود
خدایا_منتظر_معجزتم مدیر استارتر عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 3496 خوب خدارو شکر چیزی نیست من این مشکل داشتم ببخشیدا می گم فقط لخته بود خیلی بد بود ممنون عزیزم میشه لطفا کمی بیشتر توضیح بدی که برای شما دلیلش چی بود و چیکار کردین؟ حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
سیماسابق عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 870 ممنون عزیزم میشه لطفا کمی بیشتر توضیح بدی که برای شما دلیلش چی بود و چیکار کردین؟ خیلی بد بود آخرش قرص مصرف کردم برای تیرویید برای خونریزی هم دستگاه میرنا استفاده کردم
خدایا_منتظر_معجزتم مدیر استارتر عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 3496 خیلی بد بود آخرش قرص مصرف کردم برای تیرویید برای خونریزی هم دستگاه میرنا استفاده کردم ممنون گلم از راهنماییتون....انشاالله همیشه سلامت باشین حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند